Keturkojai ir jų šeimininkai šventė Kalėdas

Danės skvere sekmadienį rinkosi klaipėdiečiai ir jų augintiniai. Visi buvo pakviesti į „Keturkojų Kalėdas“. Susirinkusieji ne tik linksminosi, bet ir aukojo gyvūnų prieglaudoms.

Renginys „Keturkojų Kalėdos“, kurį organizuoja Socialinių mokslų kolegijos trečio kurso Tarptautinio verslo ir komunikacijos bei Viešųjų ryšių studijų programų studentai, jau tampa tradiciniu. Šiemet akcija surengta trečią kartą.

Į šventę atėję klaipėdiečiai atsivedė savo augintinius – daugiausia šunis.

Renginyje dalyvavo ir visos uostamiesčio gyvūnų prieglaudos. Viena atvyko iš Šilutės. Prieglaudos atsivežė ir savo globojamus gyvūnus.

Šventės metu buvo galima susipažinti ir su kai kuriomis šunų veislėmis, nemokamai pajodinėti poniais. Vaikų dėmesį traukė animatoriai. Vyko ir koncertas.

Renginio dalyviai galėjo pasivaišinti karšta arbata bei sriuba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėtra

Vėtra portretas
Šiaip tai jau gruodis. Čia pastaba ankstesniam komentarui. Šaunuoliai organizatoriai. Tik gaila, kad lyginant su kitais metais vykusiomis šventėmis , matosi kaip mažėja žmonių . Ne tik aukojančių, bet ir šiaip ateinančių. Gyvūnų prieglaudoms tai labai gera proga pasireklamuoti, paprašyti gyventojų palaikymo , parodyti savo globotinius .Man atrodo, kad ši proga irgi nebuvo iki galo išnaudota. Gal VŠĮ "Būk mano draugas" daugiausia pasistengė.

Anonimas

Anonimas portretas
o ka Kaledos jau dabar lapkricio menesi yra?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių