Kelininkai toliau gramdė asfaltą

Kelininkai Herkaus Manto gatvės dalyje nuo Lietuvininkų iki Atgimimo aikštės tęsia provėžų šalinimo darbus. Sudėtingiausia situacija yra autobusų stotelėse, sankryžose.

Asfalto dangos frezavimo darbai minėtoje arterijos dalyje vyks ir ketvirtadienį nuo 9 iki 16 val. Tai gali lemti eismo apribojimus.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė jau anksčiau aiškino, kad dėl susidariusių provėžų situacija Herkaus Manto gatvėje buvo avarinė.

Provėžos kėlė pavojų eismo dalyviams. Vietomis nelygumai net lietė kai kurių automobilių dugną.

Vykdant šiuos darbus, ieškoma efektyviausio būdo, kaip sustiprinti dangas. Tada bus perkami darbai. Tad eismo dalyviams kol kas teks kursuoti Herkaus Manto gatve, nors danga dar nėra baigta tvarkyti.

Dažnai Herkaus Manto gatve riedantys vairuotojai pabrėžė, kad susidariusias provėžas būtinai reikėjo šalinti. Nufrezavus nelygumas, važiavimo kokybė iš karto pagerėjo.

Kad būtina remontuoti Herkaus Manto gatvėje susidariusias provėžas, apsispręsta pavasarinės miesto apžiūros, kuri vyko balandį, metu.

Pabrėžiama, kad pirmiausia remontuojamos ir prižiūrimos magistralinės miesto gatvės, kuriomis važinėja viešasis transportas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Šiandien teko po senamiestį bei H.Manto g-vę pavaikščioti drauge su emigrantu Algiu, gyvenančiu Anglijoje. Labai stebėjosi asfalto skutimo darbais. Dulkės neapsakomos. Darbininkai dirba be apsaugos kvėpavimo priemonių, ką jau bekalbėti apie praeivius su padoriais rūbais ir t.t. Kur žiūri darbų sauga bei kitos tarnybos? Negi negalima pasilaistyti? Gal galima skusti darganotu oru ir t.t.

Siaip

Siaip portretas
Jus Liepu g idiotai, kada pradesit kelius klp tvarkyt.. o ne vienoj gatvej shuda malt?

Laisve

Laisve portretas
Pasimokinkite is Norvegijos kelininku, kaip per nakti nudrozia 5cm storio kokia 2 km kelio ir jei netapacia nakti tai kita uzlieja. Organizuoti darba moka.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių