Keleivius pasitinka šlapimo dvokas

Iš kelto Smiltynėje išlipusius miestiečius ir atvykėlius pasitinka nosį riečiantys kvapai. Dvokas sklinda nuo seno, stacionaraus, nebenaudojamo tualeto.

Nors šis statinys prie Senosios perkėlos uždarytas seniai, kažkas išlaužė jo duris. Gamtiniai reikalai atliekami ir šalia esančiuose krūmuose.

"Išlipus iš kelto pasitinka tikrai nemalonūs aromatai. Nesuprantu, kam toks statinys laikomas. Jei nebereikalingas, tada tegul nugriauna. Dabar visi eina prie jo atlikti gamtinių reikalų", – piktinosi viena poilsiautoja.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad šis stacionarus tualetas uždarytas jau seniai.

Vietoj jo pastatytas mėlynas biotualetas. Tačiau poilsiautojai nesivargina eiti į pastarąjį.

"Gal žmonės nežino, kur tas biotualetas. Pamato išlipę iš kelto senąjį ir eina už jo kampo. Nebūtų šio statinio, nebūtų problemos. Jis tikrai nepuošia kurorto", – svarstė poilsiautoja.

Pasak L.Dūdos, neveikiančio tualeto durys išlaužiamos nebe pirmą kartą.

"Jau anksčiau buvo kilę problemų. Sutvarkėme, matyt, vėl išlaužė. Prieš laužtuvą nepakovosi. Pasakysiu specialistei, kad operatyviai sureaguotų ir viskas būtų sutvarkyta", – tvirtino direktorius.

Klaipėdos paplūdimių prieigose anksčiau stovėjo ir daugiau tokių stacionarių tualetų. Dauguma jų jau nugriauti, nes buvo avarinės būklės.

Sprendžiamas klausimas ir dėl šio nugriovimo. Tačiau L.Dūda atkreipė dėmesį, kad šie procesai užtrunka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis gyventojas

Vietinis gyventojas portretas
Nuotrauka sena, to tualeto jau 2 metai nebėra, nugriautas seniai....

Jonas D.

Jonas D. portretas
Oi Dūda,tu dūdele.Na kiek Tu gali būti toks abejingas?Pašalink skubiai tą tarybinę būdelę iš vis. Ir pats kaip nors išeik iš to ,,tarnybinio-tarybinio'' suvokimo -,, ...pasakysiu...atkreipsiu...reikės...''

Anonimas

Anonimas portretas
ilgai užtrunka - nugriauti tuoletą su tokiu vadovavimu taip
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių