Keleiviai šokiruoti: mikroautobusą vairavęs vyras žaidė pokerį

Klaipėdoje – negirdėtas vairuotojo įžūlumas. Vairuodamas aštunto maršruto mikroautobusą vyras kompiuteriu žaidė pokerį.

Apie tai uostamiesčio policijos Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojams apie 16.30 val. pranešė du žmonės. Vienas jų paskambino ir pranešė apie tokį faktą. Tiesa, šis asmuo negalėjo nurodyti mikroautobuso valstybinio numerio.

Visiškai netrukus policininkams prisiskambino dar vienas žmogus. Jis mobiliojo ryšio telefonu nufotografavo aistringąjį pokerio lošėją. Nuotraukose puikiai matosi, kaip mikroautobusas važiuoja Herkaus Manto gatve, vairuotojas be galo susirūpinęs vaizdu kompiuterio monitoriuje būtent tada, kai automobilis artėja prie pėsčiųjų perėjos.

Policijos budėtojas pranešė mikroautobuso valstybinius numerius Kelių policijos biuro pareigūnams, šie bandė ieškoti pažeidėjo, tačiau nesėkmingai.

Kelių policininkai pradėjo administracinę teiseną remdamiesi nuotraukomis. Neabejojama, kad netrukus pareigūnai nustatys vairuotojo asmenybę.

Keleiviai yra fiksavę ir pranešę apie telefonu vairuojant kalbančius vairuotojus, tačiau tokio įžūlumo dar neteko girdėti ne tik policininkams, bet ir mikroautobusais keliaujantiems keleiviams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yzy

yzy portretas
vairuoji su zmonem tai ir varai kaip pridera, kai vienas varo lai losia, bet y mane toks yvaziuotu arba koks seimos narys su juo vaziuodamas susizeistu asmeniskai susirasciau greiciau nei mentai :D

Išvada

Išvada portretas
Tokius kaip Jonas reikia sodinti į kalėjimą. Arba pririšti prie gėdos stulpo. Menkysta tu Jonai.

Skait.

Skait. portretas
Visi lietuviai Skundikai ! prisiminkime laikus kada kaimynai rašė laiškus į KGB kad , kaimynas įjungė radio ir klauso Amerikos balsą . Gėda!!
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių