Karmėlavoje lijo saldainiais

Šeštadienį Karmėlavos bendruomenė nesedėjo namuose, o būrėsi linksmai paminėti tradicinės miestelio šventės. Dienos metu sužaidę futbolo ir krepšinio rungtynes, vakare gyventojai rinkosi arčiau koncertų scenos.

Sporto žaidynės nesutrukdė Karmėlavai pasiekti miestelio rekordo, prie vieno ilgo lapo ritinio sukviečiant piešti daugybę vaikų ir suaugusių. Visą dieną jie piešė savo svajonių Karmėlavą, kurios vizija buvo perduota į miestelio seniūno Šarūno Šukevičiaus rankas, su prašymu atsižvelgti į bendruomenės norus.

Prieš atlikėjams įžengiant ant scenos pirmiausia buvo pagerbti Karmėlavai nusipelnę žmonės, kuriems įteiktos atminimo statulėlės ir Kauno rajono vėliavos. Miestelio gyventojai Elenai buvo padėkota už tai, kad ji priglobė keturis be mamos likusius anūkus, senjorui Juozapui Frankui – už nuoširdų rūpinimąsi Ramučių parku, Vidmantui Salminui – už mokėjimą dalintis.

Neliko pamirštas ir vienas žymiausių iš Karmėlavos kilusių žmonių – krepšininkas Jonas Mačiulis, tą vakarą kartu su Lietuvos rinktine žaidęs pirmosiose pasaulio krepšinio čempionato rungtynėse. Jam skirtą apdovanojimą už krepšinio populiarinimą ir Karmėlavos garsinimą atsiėmė sportininko tėvas Jonas Mačiulis.

Kad apdovanojimais galėtų džiaugtis visi Karmėlavos šventės dalyviai, į dangų pakilo lėktuvas virš žmonių galvų išmetęs daugybę saldainių. Gudresni vaikai išskleidė apverstus skėčius, kad būtų lengviau sugauti lyjančius saldumynus. Patenkinti siurprizu šventės dalyviai rinkosi arčiau scenos, nuo kurios visą vakarą sklido gyva muzika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalyvis

dalyvis portretas
kaip gaila, kad kai kurie žmonės vis dar neišmoksta džiaugtis tuo, kas vyksta gero jų mieste..... Šventė buvo puiki, ačiū organizatoriams ir mūsų seniūnui

nedalyvis

nedalyvis portretas
Ramuciu parku rupinasi ne tik> juozapas Frakus>SIAIP - jis yra Juozapas Franka, bet ir kiti... Tai tiek.Smulkmena.Balius tai jau mokate organizuoti, o ka gero padarete del bendros tvarkos ir bendruomenes gerbuvio.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių