Kalėdas pajūryje vainikuos audra

Šventinį savaitgalį Klaipėdoje bus pavasariškai šilta, šlapia ir vėjuota. Pasak sinoptikų, antrosios Kalėdų dienos orai gali pateikti nemalonių staigmenų, pajūryje prognozuojamas stichijos šėlsmas.

Sinoptikė Elvyra Latvėnaitė teigė, kad per visas šventines dienas veikiausiai pūs stiprus vakarų, pietvakarių 15–20 m/s vėjas. Laikysis teigiama oro temperatūra, bus nemažai lietaus.

"Pagal dabar turimus duomenis, stipriausias vėjas kils naktį iš gruodžio 26-osios į 27-ąją. Gali būti, kad gūsiai sieks 28 m/s. Tikiuosi, miesto eglutės nenuvers. Per visas šventes turėtų vyrauti teigiama oro temperatūra. Tai tipiškas pajūrio oras, Baltijos jūra vis dar primena apie save", – teigė E.Latvėnaitė.

Pasiteiravus, ar žiemos kvapą Klaipėdoje mes pajusime bent jau prieš Naujuosius metus, E.Latvėnaitė juokavo: "Žiema ateina žiemą. Sinoptikai dar turi rezerve du mėnesius. Prieš Naujuosius metus turėtų kiek atšalti. Pasisuks vėjas iš šiaurės vakarų, tai gali ir sniego pabarstyti, nors pas mus veikiausiai kris šlapdriba."


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėaudrapajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dziedas

Dziedas portretas
Žiema bus kovo mėnesį ir dar perr Velykas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių