Kai kuriems Stintų šventė baigėsi neprasidėjusi

Šeštadienį į Palangoje vykstančią Stintų šventę pakliuvo anaiptol ne visi norintys. Prie įvažiavimo į kurortą rikiavosi kelių kilometrų ilgio automobilių eilė. Ne tokie kantrūs svečiai gręžėsi ir važiavo atgal, taip ir nepakliuvę į Palangą.

Šeštadienį apie 13 valandą Palangos prieigas blokavo šimtai lengvųjų automobilių. Visi suskubo į kurorte vykstančią kasmetinę Stintų šventę. Vis dėlto ne visiems užteko kantrybės stumdytis automobilių spūstyje kurorto prieigose. Kai kurie žmonės gręžėsi ir važiavo atgal.

„Susiruošėme į Palangą. Jau pakeliui iš Klaipėdos pusės matėsi, kad važiuojančių į tą pusę daug. Priartėjus prie kurorto, užvažiavus ant viaduko, ties ženklu „Palanga 2 km“ ir strigome. Vieni vairuotojai griebėsi už galvos ir sukosi atgal, kiti – kaip tik patenkinti, šypsojosi ir tikėjosi pakliūti į šventę. Aš ne toks kantrus“, – pasakojo Palangos stintų šį šeštadienį taip ir neparagavęs klaipėdietis.

Savaitgalį pajūris pritraukė tūkstančius lankytojų. Iš visos Lietuvos žmonės suvažiavo į Klaipėdoje vykstantį Šviesų festivalį, dar kiti – į Karaliaus Mindaugo taurės krepšinio varžybas. Visi jie šeštadienio dieną tikėjosi turiningai praleisti Palangoje Stintų šventėje. Deja, kurortas buvo perpildytas ne mažiau nei vasarą. Tad stintų ragavo ne visi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kilka

Kilka portretas
ir uz UKIO banka ja i kalejima:) O del stintu, tai tegu tokias sventes daro kaimuose pvz Mazeikiuose supistuose....

...

... portretas
"Bado žaidynės"

Jotautas

Jotautas portretas
Lietuvoje golodomoras, badas: Dešimtys tūkstančių iš alkio perka stintą už eurą.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių