Jūros šventės dalyvius sužavėjo įspūdingas reginys danguje

Jūros šventės mylėtojų akis šeštadienį džiugino įspūdingas fejerverkų šou Klaipėdos piliavietėje. Nors vėlavo ir dangų nutvieskė tik pusvalandis po vidurnakčio, savo grožiu atpirko varginantį laukimą.

Dar gerokai prieš vidurnaktį žmonės ėmė būriuotis senamiestyje ant Biržos tilto, kiti skubėjo į Kruizinių laivų terminalą, nenorėdami praleisti Jūros šventės kulminacijos.

Ugnies pumpurai skleidėsi tiesiai virš Klaipėdos miesto, fejerverkai tapo Jūros šventės baigtiniu akcentu, nors linksmybės tęsiasi ir sekmadienį.

Dauguma žiūrovų tikino, kad laukti buvo verta, nes šiemet fejerverkų šou – išties įspūdingas. Jam pasibaigus susirinkusieji džiugiai plojo ir negailėjo gerų žodžių.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tyčiojasi jau be pirmą kartą. juk rašė, kad iš smiltynės šaudys fejerverkus, , tai kad prie Mamontovo daugiau susirinktu. o pamačius fejerverkus už nugaros dIdelis būrys pasukome link fejerverkų , nes koncertas tik šiaip sau buvo. tikrai nebūtume stumdęsi toje terminalo dykynėje, jei būtų sąžiningai nusakyta, kur muzikiniai fontanai, kur fejerverkai. KIAULIŠKAI ELGIASI ORGANIZATORIAI, už mūsų pinigus išsilaikantys kiaurus metus, o rezultatai vis prastėja. gaila. nuvylė visa šventė.nesimato pastangų, originalumo. klausinėkit žmonių, apklausomis, ko pageidautų, semkitės idėjų arba u-leiskit vietą kitiems. dabar svarbiausi buvo mero pokylio svečiai?

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Gražu, bet nespėt į programą?00:30 fejerverkai? Žmonės jau susiburiave buvo laukė. O gavo šnipštą ir tik pasijuokimą, jog šiais metais fejerverkų nebus, arba kas turėjo leisti juos užbaliavojo. Kur taip matyta? Kol pradėjo šaudyt puse jau išsiskirste buvo. Nelabai gražu. Kitais metais pamoka bus įtilt į laiką arba vėliau juos leist :)

A

A portretas
Manau, kad su fejerverkų vėlavimu, buvo tiesiog pasityčiota iš klaipėdiečių ir svečių.... Gaila, kad organizatoriai nesupranta, kad visa tai daroma iš mūsų, t.y. mokėtojų pinigų...
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių