Jūros šventės dalyvius papiktino išpūstos kainos

Uostamiestį užplūdo prekybininkai iš visos Lietuvos. Įvairias prekes, skanėstus, pramogas siūlantys verslininkai savo gobšumu įsiutino kai kuriuos klaipėdiečius.

Penktadienį po mugę pasidairęs Rimantas tikino esąs nusivylęs tiek alaus, tiek maisto kainomis. Pilstomo alaus bokalas kainuoja tris, kai kur ir keturis eurus, keli keptos duonos gabalėliai – du, tris eurus. Nepigios ir dešrelės su kopūstais, žuvis.

Išpūstomis kainomis nepatenkintos liko ir Klaipėdos mamos. Šventės metu pramogos vaikams tapo neįkandamos.

Viena moteris internetinėje erdvėje guodėsi – pramogos atrakcionuose gerokai paplonino tėvų pinigines.

„Noriu įspėti – jeigu nuspręsite Jūros šventės metu leisti savo vaikučiams padūkti atrakcione „Monkey World“, kuris šiuo metu stovi Kruizinių laivų terminale, teks gerokai pakratyti piniginę. Mes sumokėjome 5 eurus galvodami, kad bus taip pat, kaip ir prie „Akropolio“. Tai yra sumokėsime už 10 min. lakstymo. Tačiau vaikui pakilus į viršų ir vieną kartą nusileidus kalneliu buvo paprašyta pasišalinti, neva sumokėta tik už vieną kartą. Vaikas net apsiverkė“, – pasakojo klaipėdietė.

Kai mama nuėjo aiškintis, kas atsitiko, pardavėjų buvo įspėta, kad 5 eurai kainuoja vieną kartą pakilti ir nusileisti atrakcionu.

„Tik vieną kartą. Juk tai gobšumo viršūnė. Būkite budrūs ir prieš mokėdami pinigėlius pasidomėkite visomis sąlygomis“, – kitus tėvus įspėjo mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Gal kai kur kainos ir didelės, bet štai ėjau ant brake dance karuselės, taipogi terminale, supo tikrai ilgai, 2ganėtinai ilgos dainos nes pragrojo.. O sumokėjome taipgi 5eurus. Jei jau norit vaikus palepint ir ilgiau pasisiupt eikit prieš arba po jūros šventės. Tokios kainos už trumą laiką dažniausiai būna tam, kad kuo daugiau žmonių pasupti. Verslas :)

Neverkite

Neverkite portretas
Svente, tai ne parduotuve, kur einama maisto produktu pirkti. Tokias nesamones rasineja, cia svente, o ne edalu pirkimas. ir kainu komentavimas .....o jei esi ubagelis, tai sedek namuose.......arba sode......

įdomu

įdomu portretas
ir kas verčia pirkti? Ar čia tik eilinė proga lietuviams paloti?
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių