Jūrininkų prospekto laukia remontas

Jūrininkų prospekte šiemet užvirs remonto darbai. Apsispręsta čia atnaujinti ne tik dangą, bet ir pakeisti apšvietimo stulpus, sumontuoti naujus šviesoforus, suremontuoti šaligatvius.

Uostamiesčio vairuotojai vis keikia Jūrininkų prospektą, kuris vietomis išvagotas gilių provėžų, duobių.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad darbai čia prasidės šiemet.

Iš pradžių planuota, kad bus atliktas tik kapitalinis gatvės dangos remontas, atnaujinti borteliai.

Buvo paskelbtas konkursas darbams įsigyti. Nugalėtojas jau išrinktas, bet dar neskelbiamas, nes dar nesibaigė apskundimų terminas. Sutartį su rangovu planuojama pasirašyti artimiausiu metu.

Tačiau miesto valdžia apsisprendė, kad Jūrininkų prospekte reikėtų ne tik atnaujinti dangą, bet ir sumontuoti naujus vieno gamintojo šviesoforus, kad veiktų vadinamoji žalioji banga, pakeisti apšvietimo stulpus, suremontuoti šaligatvius.

"Apsisprendėme visus šiuos darbus atlikti iš karto. Gal ne per vienerius metus bus spėta, bet per dvejus ar pustrečių. Papildomi darbai – apšvietimo stulpų pakeitimas ir naujų šviesoforų įrengimas – bus perkamas iš konkursą laimėjusio rangovo. Įstatymas leidžia dalį darbų tame objekte pirkti iš konkurso nugalėtojo", – aiškino direktorius.

Jūrininkų prospektas bus remontuojamas iš Klaipėdos valstybinės jūrų uosto direkcijos skirtų lėšų. L.Dūda teigė, kad šį prospektą ir išvažinėjo sunkiasvoris transportas, riedantis į uostą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nulektu iki estu

nulektu iki estu portretas
pasimokyntu kaip kelius rimtus reik statyti ar kloti

cha

cha portretas
keista,kad dar pinigu yra keliams tiesti,galvojau,kad viskas jau istratinta haubicoms ir kitai ginkluotei pirkti,ruosiantis karui su ruskiais

Gyventojas

Gyventojas portretas
Kaip garso slopinimo tvora ? ar bus ji atnaujinta ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių