Jūrininkų prospekte – provėžų remontas

Uostamiestyje, Jūrininkų prospekte, ties dviem sankryžomis lyginamos provėžos. Nors kelininkai pluša tik keliose gatvės vietose, tačiau, specialistų teigimu, panašaus remonto reikėtų beveik visai arterijai.

Provėžomis išvagotame Jūrininkų prospekte remontas prasidėjo praėjusią savaitę.

Anot Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Nijolės Vedeikienės, planuojama, kad visus numatytus darbus pavyks baigti per šią savaitę.

Didžiausios provėžos bus užlygintos prie Jūrininkų prospekto sankirtos su Mogiliovo gatve ir ten, kur prospektas susikerta su Vingio gatve.

Provėžų remontas numatomas ir dar vienoje vietoje – ties Rimkų pervaža.

Pasak pašnekovės, remonto metu bus atsižvelgiama į turimas lėšas. Jeigu jų užteks, planuojama sutvarkyti ir kiek didesnį gatvės plotą, mat, praėjusią savaitę apžiūrėjus ir įvertinus dangos būklę, paaiškėjo, jog provėžas reikėtų remontuoti beveik per visą arterijos ilgį.

"Jeigu išeitų, darytume ir dar daugiau. Darbus reikia pradėti iš toliau, nes yra labai sudėtinga naująją dangą sujungti su senąja", – paaiškino N.Vedeikienė.

Dėl jau įsibėgėjusio remonto uostamiesčio vairuotojai didelių nepatogumų patirti neturėtų. Kelininkai pluša tik vienoje eismo juostoje, arterijos stengiamasi neužkimšti piko valandomis.

Provėžas užlyginti dar žadama ir Statybininkų prospekto sankryžoje su Minijos gatve, kai kuriuose Taikos prospekto ruožuose.

Tiesa, čia nenumatoma remontuoti didelių protų, nes tokiems darbams orai tampa vis nepalankesni.

N.Vedeikienė teigimu, provėžos mieste šiemet tvarkomos pirmą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nani

Nani portretas
Padare pornografija su siuo keliu. Berankiu darbas.

ką portretas
tamsta šnekate. Keli tokiose situacijose laimėjo bylą? Nežinote? Varnas varnui akies nekerta.

?

?  portretas
tai gal iš vis neremontuokime kelių ? Padarykite stendus su šūkiu " keliai blogi , todėl pats už viską atsakai " Lieka klausimai : kam Klaipėdai valdžia ? Kas atsakingas už miesto gatves ? Kur keliauja pinigai ? Kokios patirties užsienyje nuolat semiasi meras ? Laaaabai liberalu ....jei rinksime ir toliau liberalius , gyvensime kaip Kolumbijoje ir Ekvadore ? :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių