Jūrininkų gerove rūpinsis dar viena organizacija

Lietuvoje turi būti įkurta Jūrininkų gerovės taryba, kuri turės rūpintis į Klaipėdą atplaukiančių užsienio jūrininkų buitimi ir poreikiais. Tai esą numatyta tarptautinėje konvencijoje.

Kai kurie Klaipėdos savivaldybės Jūrinių ir vidaus reikalų komisijos nariai suabejojo, kam reikia dar vienos dirbtinai sukurtos struktūros. Esą jūrininkų reikalais rūpinasi ne viena įstaiga ir organizacija, tarp jų – ir Jūrininkų centras.

Lietuvos jūrininkų sąjungos pirmininkas Petras Bekėža teigė, jog tokios tarybos sukūrimas yra privalomas pagal tarptautinius susitarimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rytas

Rytas portretas
Savo jurininkais geriau pasirupinkite.

Žinovas

Žinovas portretas
Tarptautinė Jūrininkų konsultavimo misija pagal Grybą - Vietinė Jūrininkų apiplėšimo misija. Plėšikai - samdomi savanoriai, plėšikų galva - A. Grybas, plėšikų buveinė - Jūrininkų centras, plėšikų susirinkimo vieta - Grybo kavos aparatas. Grybo darbo filosofija: 1) Naudingiausias tas darbas, kuris niekam nėra naudingas ir kurį atlieka pavaldinys; 2) Daryk iš visko pinigą, net jei tai nekvepia jokiais pinigais; 3) Premija - tai pinigai mokami vieną kartą gyvenime; 4) Legalus darbas paikina šiuolaikinę visuomenę; 5) Geriausia sistema - jokios sistemos; 6) "Carpe diem"(lot.) vertimas pagal Grybą - "smaukykis biure visą dieną",bet pinigu negausi. Kitų metų darbo strategija: Kliento "padarymas" įvairiom pozom. Pozos ir padarymo technika keičiami nenustatytu intervalu. Pokalbių šou: Pokalbiai apie nieką. Klausimus užduoda ir į juos atsako A. Grybas

jūrininkas

 jūrininkas portretas
Pagaliau pajudėjo reikalai ir jūrininkui centrui. irpo kelių metų suprato kad jūrinei valstybei jūrininkai taip pat yra žmonės ir nepaprasti, kadangi krante jis išbūna vos vieną parą. Tai padėkime jiems pajusti Klaipėdos miesto dėmesį. Tai ir Lietuvai garbė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių