Jonams – uostamiesčio policininkų daina

Du Klaipėdos kelių policijos tarnybos viršininkai sukėlė komentarų audrą, kai smagia daina uostamiesčio gyventojus pasveikino Joninių proga.

Buvęs Kelių policijos viršininkas Ramūnas Šideikis ir šiuo metu šiai tarnybai vadovaujantis Mindaugas Džermeika į socialinį tinklą "Facebook" įkėlė vaizdo įrašą, kuriame abu jauni vyrai, bevažiuodami į policijos reidą, užtraukė liaudies dainą "Buvo naktys švento Jono".

Abu kolegas nufilmavo policijos automobilyje įrengta kamera, kuri dažniau fiksuoja nedrausmingus vairuotojus, mėginančius išsisukti nuo bausmės.

"Specialiai nieko nedarėme, viskas nutiko atsitiktinai. O ir gera nuotaika buvo", – pasakojo vyrai.

R.Šideikis, kuris šiuo metu eina Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojo pareigas, prisipažino, kad su muzika draugauja nuo ketvirtos klasės.

"Baigiau muzikos mokyklą, grojau klarnetu. Net bažnytiniame chore dainavau. Ir dabar mielai padainuoju. Ir nesvarbu, ar dėvi uniformą, ar esi be jos. Šį kartą norėjome pasidalyti gera emocija. Mes esame tokie patys žmonės, kaip ir visi kiti klaipėdiečiai", – pasakojo buvęs Klaipėdos kelių policijos tarnybos vadovas R.Šideikis.

Jis prisiminė, kad Kelių policijos tarnybos pareigūnai prieš porą metų iškilmingai traukė Lietuvos himną Kruizinių laivų terminale Valstybės dienos proga.

"Policija taip pat keičiasi, juk – ne sovietiniai laikai. Važiavome į reidą, suradome tinkamą dainą ir padainavome. Jei būtume tą dieną sutikę kokį nors Joną ar Janiną, būtume linksmai pasveikinę. Gaila, bet nesutikome", – prisipažino M.Džermeika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pop

pop portretas
ir vis gi,kur video? visam internete nerandu. ar čia klaipėda.diena šūdą sumalėnorėdama policijai pasigerinti?

Gera mintis-

Gera mintis- portretas
o kodėl negalėtų mūsų savivaldybė vietoje kokiu nors partinukų prisidengiančiu bendruomenės organizacija ar dar kuo,prafinansuoti mūsų miesto policininkų ansamblio sukūrima,O ką, gal irvisai liuks būtų?Čia ne koki dainuojantys papai ar proteguotos nevykėlės

10 balų

10 balų portretas
Šaunuoliai, kiek daug jie save darbe, sunkiame darbe įnešė pozityvo... Pagarba
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių