Jauni nuomininkai – it džihadas

Sprendimas jaunuoliams išnuomoti būstą gali smarkiai atsirūgti. Tuo įsitikino Zita Narbutienė, šių metų pradžioje nuomininkams patikėjusi dalį savo namo. Jau pirmąjį mėnesį jie būstą ne tik pavertė landyne, bet dar ir pasipustė padus palikę skolų šleifą. Įtariama, kad šie jaunuoliai apmovė jau ne vieną buto šeimininką.

Suskubo įsikelti

Klaipėdos pašonėje įsikūrusios Z.Narbutienės pažintis su galvos skausmu tapusiais nuomininkais užsimezgė šių metų pradžioje.

Sausį moteris jaunai merginai ir dviem vaikinams Klaipėdoje aprodė vieną išnuomojamą butą, kurio savininko tuomet nebuvo uostamiestyje, todėl šis paprašė pagelbėti tarpininkaujant.

Po buto apžiūros būsimieji nuomininkai ją parvežė atgal į namus Jakuose ir pasiteiravo, ar moteris neišnuomosianti dalies jai priklausančio nemažo namo.

"Aš – visai viena. Buvo žiemos sezonas. Išlaidos namui išlaikyti – tikrai didelės", – motyvą įvardijo Zita.

Todėl jaunuolių trijulę ji iškart nuvedė ir aprodė antrąjį namo aukštą, kurį ir būtų sutikusi išnuomoti.

Pasiūlytoje namo dalyje gyvenimui nieko netrūko – čia buvo baldai, indaplovė, skalbimo mašina, šaldytuvas, pora televizorių, garso aparatūra ir netgi indų.

Su jaunuoliais sudarytoje būsto nuomos sutartyje numatoma, kad patalpose esančio turto vertė – 7 tūkst. eurų ir tai, kad jaunuoliai kas mėnesį mokės 350 eurų nuomos mokestį bei padengs komunalinių paslaugų išlaidas.

Netrukus šeimininkė sulaukė būsimųjų nuomininkų skambučio, kad jie norėtų įsikurti Jakuose jai priklausančiame name Ramunių g.

"Ir tą patį vakarą atvažiavo jau su nešuliais. Daviau antklodes, patalynę, pagalves, net rankšluosčius", – prisiminė moteris.

Po dienos – daugiau gyventojų

Naujakuriams Z.Narbutienė teturėjo kelis reikalavimus – nerūkyti ir nelaikyti naminių gyvūnų.

Vis dėlto jau po dienos paaiškėjo, kad jaunuoliai šių reikalavimų nesilaikys.

"Ateina ta mergaitė su šuniuku. Akytės ašarotos. Sakė, kad mama išvažiavo į užsienį, neturi kur palikti. Tas šuniukas – mažiukas. Todėl pasakiau, kad jeigu prižiūrės ir jis nieko nenuplėšys – tiek jau to", – dėstė pašnekovė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimynas

kaimynas portretas
saule sviecia,vanduo blizga,Zite plaukia aukstyn pizda! alah akbar

anonimas

anonimas  portretas
gerai gyvenu gerai gyvenu

>jo

>jo portretas
jo jo.."pas mus UK.."pas jus UK juodi nuomotojai prieš pora metų ištisus priemiesčius degino parduotuves plėšdami:D.Turbūt čia tau irgi norma?O jei rimtai-reikia būti žmogum.Ir nuomotojui ir išnuomotojui
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių