„Jamam“ Klaipėdoje – be didelės pirkėjų apgulties

Penktadienį prekybos centre „Akropolis“ prasidėjusi kasmetinė nuolaidų akcija „Jamam“ tęsiasi ir šeštadienį.

Šiuo metu visose parduotuvėse taikomos didelės nuolaidas daugeliui prekių. Nors žmonių išties daug, panašu, kad pirkimo karštinė, palyginti su praėjusiais metais, jau nuslūgo.

Antrąją akcijos dieną „Akropolio“ stovėjimo aikštelė pilna automobilių, tačiau eismas nesutrikdytas.

Eismą reguliavęs darbuotojas pasakojo, kad anksčiau mašinų būdavo kur kas daugiau, susidarydavo milžiniškos spūstys, automobilius pirkėjams tekdavo palikti netoliese esančių daugiabučių kiemuose.

„Man atrodo žmonės nebe taip aklai pasiduoda nuolaidoms, vienas kitas leidžia sau daugiau paišlaidauti. Kiek mačiau, kiti tik dairosi. Matyt, pinigus taupo. Pavyzdžiui, aš tiksliai žinojau, ko čia einu, todėl užtrukau ne ilgiau dvidešimties minučių“, – pasakojo prie įėjimo sutikta klaipėdietė Ingrida.

Ta proga keitėsi ir parduotuvių darbo laikas – jos veiks iki 22 val. „Maxima XXX“ parduotuvė, kurioje „Jamam“ metu taikoma 40 proc. nuolaida drabužiams, avalynei, kosmetikai, žaislams, buitinei chemijai ir daugeliui kitų pramoninių prekių, taip pat didelės nuolaidos maisto prekėms, dirbs iki 23 val. vakaro.

Pasak Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovės Indrės Česūnienės, kasmet į „Jamam“ gausiai ateinantys pirkėjai vertina išskirtinę galimybę sutaupyti.

„Jamam“ metu galima ne tik pasinaudoti nuolaidomis parduotuvėse, bet ir pigiau papramogauti – taikoma 50 proc. nuolaida ledo sesijoms, o kino centruose bilietai į visus filmus kainuoja nuo 5 eurų. Pirkėjų „Akropoliuose“ taip pat laukia trofėjų valandos, kurių metu parduotuvės taikys papildomas nuolaidas.

Nuo 2009-ųjų prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“ tradiciškai rengiamos du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Pirmoji „Jamam“ nuolaidų akcija „Akropoliuose“ įvyko 2009 m. gegužę.


Šiame straipsnyje: Jamamnuolaidų akcijaAkropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

chi chi

chi chi portretas
didžiausia bėda kai pirkėjas galvojantis ir ne durnas.Užuojauta prekybos aferiugom:DD)

Anonimas

Anonimas portretas
Atsiranda naivuoliu gi

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Visur tos nuolaidos,tik bėda,kokios nuolaidos?Kainos kosminės,o parduoda niekam nereikalinga šlamšta.Seniai laikas baigti tą Cirką.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių