Įvažoje į kiemą – duobės

Pietinėje miesto dalyje gyvenančius klaipėdiečius piktina duobės, kurios, kaip patys sakė, greitai praris automobilių ratus.

Esą blogiausia tai, kad jos atsivėrė prie pat įvažos į automobilių stovėjimo aikštelę.

Gilūs asfalto dangos įtrūkimai pasirodė Kalnupės ir Rambyno gatvėse.

"O kas atlygins žalą, kai man reikės remontuoti automobilį?" – retoriškai klausė klaipėdietis Mantas.

Anot jo, duobės plyti jau seniai. Dėl to buvo kreiptasi į Pamario seniūnaitijos, kuriai priklauso minėtos gatvės, seniūnaitį Edgarą Žukauską. Tačiau su juo susisiekti esą jau kuris laikas nepavyksta.

"Kadangi mūsų seniūnaitis kažkur prapuolęs, paprašėme Sulupės seniūnaičio Sauliaus Liekio pagalbos. Tokios milžiniškos duobės jau visiems įgriso. Kodėl gyventojai turi kentėti dėl kažkieno neapdairumo? Patys juk nelopysime. Kiemas jau ir taip yra nepavydėtinos būklės, automobilio pavėlavęs neįgrūsi tarp kitų, o dar tenka per kliūtis važiuoti", – nepasitenkinimą reiškė vyras.

Praėjusią savaitę miesto tarybos narys S.Liekis išsiuntė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriui Sauliui Budinui raštą, kuriuo prašoma tvarkant Klaipėdos kiemus "išspręsti duobių, esančių Rambyno g. 6 ir Kalnupės g. 25, asfaltavimo klausimą".

"Tikiuosi, prašymas padės. Duobės – iš tiesų didelės, gyventojai gali sugadinti automobilius. Tas kiemas jau ilgai neasfaltuotas, nors Rambyno gatvę neseniai tvarkė, matyt, teks sugrįžti", – kalbėjo S.Liekis.

Seniūnaičio raštas, kaip ir visi, susiję su miesto gatvių tvarkymu, perduotas Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento Miesto tvarkymo skyriui.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad skundas bus nagrinėjamas ir atsakingo skyriaus darbuotojai atsižvelgs į gyventojų prašymą.

"Neabejotinai, šimtu procentų", – nukirto miesto ūkvedys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pa

pa portretas
šiandien teko važiuot ten kur yra armijai ir civiliams tik iš vidinio kiemo kur ta poliklinika yra už jo, tai turbūt baisiausias kiemas Klaipėdoje, net ne duobės o grioviai. O mašinų labai daug, turbūt į polikliniką žmonės suvažiuoja ir išvis ten barakai vienas už kitą baisesni, nei mašinom vietos nei aplinka sutvarkyta. Atrodo pats centras, šalia perkėla, akropolis, neapolis, maniežas, o apleista kaip kokiam lūšnyne
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių