Įvažiavimą į Palangą keis keturių juostų magistralė

Apšiuręs ir siauras pagrindinis įvažiavimo kelias į didžiausią šalies kurortą Palangą kitais metais turėtų pavirsti keturių eismo juostų magistrale su šviesoforų reguliuojamomis sankryžomis.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, Palangos savivaldybė pasirašė sutartį su Vilniaus bendrove „SRP projektas“, kuri iki kitų metų birželio įsipareigojo parengti apie pusantro kilometro ilgio įvažiavimo į Palangą kelio rekonstrukcijos techninį projektą.

Rekonstrukcijai ruošiamas kelio Šiauliai-Palanga ruožas nuo viaduko iki sankryžos su Klaipėdos plentu bei pastarosios gatvės dalis iki Virbališkės pėsčiųjų tako. Ateityje kelias į Palangą virs kurortą reprezentuojančia gatve. Turėtų pagerėti abipus kelio esančių namų gyventojų susisiekimas su miesto centru. Keturių eismo juostų kelyje atsiras trys šviesoforais reguliuojamos sankryžos.

Lietuvos automobilių kelių direkcija projektui skyrė 66 tūkst. eurų. Valstybė žada finansuoti ir kelio rekonstrukcijos darbus, kurių vertė jau bus skaičiuojama milijonais eurų. Už savivaldybės lėšas bus įrengta naujojo kelio aplinka, atnaujinti ir nutiesti nauji dviračių ir pėsčiųjų takai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Palangiskis

Palangiskis portretas
Toks grazus ivazevimas i kurorta. Butinai reikia apmokestinti ivazuojancius nors 10 euru.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių