Įtartinus cepelinus pakeitė blynais su plauku

Dviejų kolegių pietūs vienoje uostamiesčio kavinėje virto ne maloniu pasisėdėjimu, o tikru skandalu, į kurį įsijungė ir valdiškos institucijos. Pasak moterų, patiektų cepelinų buvo neįmanoma valgyti, nes nuo jų sklido dvokas. Nepatenkintos klientės apie incidentą pranešė už maisto saugą atsakingoms tarnyboms, tačiau inspektoriai maitinimo įstaigoje pažeidimų nerado.

Klientės pasigedo atsiprašymo

Į nemalonią situaciją patekusi Vaida Levickienė pasakojo, kad su kolege turi tradiciją kartą per mėnesį nuvažiuoti pavalgyti cepelinų.

"Juokaujame, kad tai tarsi orgazmo diena", – tvirtino moteris.

Kolegės pasirinko įstaigą, kurioje lankosi nuolat, – karčemą "Trys mylimos", esančią Taikos prospekte.

"Tačiau atneštų cepelinų valgyti buvo neįmanoma. Dvokė jų mėsa. Susidarė įspūdis, kad ji pašvinkusi", – žodžių į vatą nevyniojo pašnekovė.

V.Levickienė ir jos kolegė grąžino cepelinus.

Pasak moters, net padavėja iš karto suprato, jog su patiekalu kažkas tikrai ne taip.

"Suprantu, kad tokiose situacijose pasimeti. Tačiau padavėja net neatsiprašė. Tik pradėjo siūlyti ką nors kita užsisakyti. Žodžio "atsiprašome" neišgirdome, o juk tą padaryti tikrai reikėjo", – pasakojo moteris.

Blyne – netikėtas "inkliuzas"

Pasak V.Levickienės, vietoj cepelinų buvo pasiūlyta iškepti blynų.

Pašnekovė tvirtino, kad gautą savo porciją suvalgė, tačiau jos kolegei ir vėl nepasisekė.

"Suvalgė dalį blyno ir pamatė plauką – pusė blyno ant jo pakibo. Keista, kad kai kurios virtuvės darbuotojos nesilaiko reikalavimų. Pati mačiau, kad jos dirba nepridengtais plaukais", – tikino moteris.

Anot pašnekovės, dar viena porcija blynų buvo užsakyta išsinešti – kitai kolegei.

"Sumokėjome už dvi porcijas blynų ir išėjome. Kolegė, kuriai parnešėme patiekalą, jį suvalgė. Jokių "inkliuzų" nerado", – ironizavo moteris.

Į įstaigą daugiau negrįš

Apie incidentą kolegės pranešė Klaipėdos valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai, nes esą maitinimo įstaigoje tuo pat metu valgė apie 20 mažamečių vaikų.

"Dėl to negalėjome tylėti. Pagalvojome: o koks maistas jiems patiektas? Šiaip nelindome į lėkštes ir nežiūrėjome, ką jie valgė. Dar kurį laiką sėdėjome ir žiūrėjome, ar atneš kam nors cepelinų, tačiau neatnešė", – dėstė moteris.

V.Levickienė tvirtino, kad po tokio incidento daugiau nekels kojos į šią įstaigą.

"Nors būčiau velniškai alkana, geriau sienos kampą graušiu, nei eisiu į tą kavinę. Pikta ir dėl patiekalų, ir dėl bendravimo – kad tokioje situacijoje nesugebama net atsiprašyti", – dėstė moteris.

"Situacija labai nemaloni"

Karčemos "Trys mylimos", esančios Taikos prospekte, savininkė Edita Kasparaitienė prisiminė incidentą, tačiau tvirtino, kad nieko blogo neįvyko.

"Moterims pasirodė įtartinas faršas. Nežinau, ar kvapas, ar skonis. Po jų apsilankymo visą cepelinų partiją sunaikinome. Tikrino mus ir inspektoriai. Pažeidimų nenustatė. Viskas buvo gerai. Gal tas faršas buvo kokio nors kvapo "pagavęs". Labai nemaloni situacija", – teigė šeimininkė.

Paklausta dėl rasto plauko blyne, E.Kasparaitienė atsakė: "Tikrai rado. Taip nepasisekė. Tiems patiems klientams papuolė. Reikia suprasti, kad ne robotai, o žmonės dirba. Būna visokių situacijų. Tie plaukai ir ore skraido. Juk namuose sriuboje taip pat galite rasti plauką. Nežinau, ar taip reikėjo pykti."

E.Kasparaitienė patvirtino, kad į nemalonią situaciją išties pateko nuolatinės klientės.

"Nežinau, kodėl taip supyko. Galėjo pasikviesti mane, pasikalbėti. Pati virtuvėje dirbu. Joje yra tvarka. Tikrai tvarkinga. Neseniai planinis patikrinimas buvo ir pažeidimų nerado. Tačiau tą dieną kažkas nepavyko. Tačiau nežinau, iš kur tiek pykčio, kad taip visur kreiptųsi", – stebėjosi moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nika

nika portretas
kazkada labai skanus budavo,senai bebuvau ,tad nieko negaliu pasakyti,esu valgius saluno pica ermitaze klaipedoje tai skanus,bet visas maistas ten buna visad uzsales,gal neveikia marmitai,bet niekam tai nerupi,daugiau nebesilankom,geros virejos gal isvykusios?

wawa

wawa portretas
tikrai prasta užeiga- užsakėme kugelį , ir ilgai laukus atnešė neiškepusį tai fui nežengsim nė viena koja , kaip jos dar neuždaro?

Vesta

Vesta portretas
Ką gi,vadinasi toje įstaigoje tikrai trūksta tvarkos. Nes man teko mėsos gabalas su plauku kavinėje"Trys mylimos" tik Žardėje. Dabar ji jau užsidariusi.Keista,kad maisto ir veterinarijos tarnyba randa viską tvarkoje.Jeigu jau nuotraukoje virėja be kepurės.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių