Įsibėgėja dienraščio prenumeratos akcija

Vienintelio pirmadieniais uostamiestyje pasirodančio dienraščio "Klaipėda" metinės prenumeratos pavasario akcija perkopė į antrąją pusę. Už itin patrauklią kainą norintieji dar gali užsisakyti puslapių, priedų ir teminių žurnalų dosnų laikraštį.

Kaip teigė dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Ieva Jašinskienė, dabar prenumeruoti laikraštį visiems 2017-iesiems labai apsimoka.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems kitiems metams kainuoja tik 39 eurus. Kaina įmonėms – 42,60 euro. Prenumeruojant laikraštį ne akcijos metu, kaina siektų 59,40 euro. Nulaida galioja iki birželio 30-osios.

Rinkodaros projektų vadovė pabrėžė, kad pavasario prenumeratos akcija patraukli ne tik žemomis kainomis, bet ir maloniais siurprizais. Dabar visi užsiprenumeravusieji laikraštį 2017-iesiems gaus dovaną – galimybę dienraščio "Klaipėda" puslapiuose pasveikinti brangų žmogų nemokamai.

I.Jašinskienė sakė, kad šįkart prenumeratos akcija ne tik siūlo laikraštį prenumeruoti už patrauklią kainą, bet ir ragina dar kartą atidžiau pažvelgti į savo miestą bei juo pasigrožėti.

Anot jos, kiekvieną dieną "Klaipėdos" puslapiuose skaitytojai gali pamatyti įamžintą vis skirtingą mažosios architektūros uostamiestyje pavyzdį. Šalia nurodytas ir skulptūros pavadinimas bei autorius.

"Klaipėda" yra išskirtinis spaudos leidinys uostamiestyje. Jis vienintelis pasirodo pirmadieniais, džiugina gausesniu nei kitų leidinių puslapių skaičiumi ir informacijos kiekiu.

"Kiekvienos dienos numeris skaitytojus pasitinka skirtingais priedais: "Jūra", "Sveikata", "Atžalynu", "Pramogų gidu", "Vakare", "Autodromu" – vardijo I.Jašinskienė. Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", pasirodo kitų teminių žurnalų, pavyzdžiui, "Vasaros gidas", "Sveikata", "Verslo lyderiai".

"Už patrauklią kainą užsiprenumeravę dienraštį visiems artėjantiems metams skaitytojai ir toliau galės būti įvykių sūkuryje", – sakė rinkodaros projektų vadovė.

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti:

"Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centras";

"Klaipėdos" skyriuje PC "Akropolis", Taikos pr. 61;

Pavedimu: AB SWEDBANK, sąskaitos nr. LT39 7300 0100 0226 4304;

Internetu: www.klaipeda.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rusas

rusas portretas
jo aha nu..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių