Išbandyti naują aikštelę galės jau kitą savaitę

Vaikų žaidimų aikštelė, kuri bus pastatyta Smiltynės paplūdimyje, įgauna kontūrus. Jei išsilaikys gražūs orai, atrakcionas pliaže bus pastatytas kitos savaitės viduryje.

Medinė vaikų žaidimų aikštelė gaminama biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ būstinės kieme. Ją konstruoja ir pastarosios darbuotojai, ir samdyti specialistai.

„Mes neturime profesionalių stalių, tad pasitelkėme pagalbą iš šono“, – tvirtino biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas.

Pasak vadovo, jei orai leis kitą savaitę atrakcionas bus nudažytas ir nuvežtas į paplūdimį. Vaikų žaidimų aikštelė atsiėjo apie 1,5 tūkst. eurų. Paplūdimio lankytojai ja galės naudotis nemokamai.

V. Urbonas tvirtino, kad Smiltynėje vaikų žaidimų aikštelė statoma neatsitiktinai. Jos paplūdimys neoficialiai vadinamas šeimų. Viena žaidimų aikštelė čia jau yra pastatyta.

Smiltynės centriniame paplūdimyje yra įrengtas sporto įrenginys, įspūdingo dydžio šaškės. Artimiausiu metu čia bus pastatyti ir futbolo vartai, įrengta dar viena tinklinio aikštelė.

„Norime, kad čia būtų kuo daugiau atrakcionų, kad žmonės ne tik mėgautųsi saulės voniomis, bet ir aktyviai leistų laiką. Be to, šiam paplūdimiui pirmiausia bus siekiama gauti ir tarptautinį įvertinimo ženklą – Mėlynąją vėliavą“, – komentavo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių