Į viešbutį ves vandentiekį

Į rekonstruojamą viešbučio "Viktorija" pastatą planuojama tiesti vandentiekio ir nuotekų tinklus. Nuo šaligatvio jau pašalintos plytelės. Tinklai bus klojami ir po Naujojo Sodo gatve.

Klaipėdos savivaldybė leidimą lauko vandentiekio ir nuotekų tinklams pakloti išdavė prieš dvi savaites –  lapkričio 5-ąją. Numatoma, kad darbai truks iki gruodžio 5 d.

Uostamiesčio savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Kašienė pasakojo, kad po šaligatviu tinklai bus klojami atviruoju būdu – jis bus perkastas.

Po Naujojo Sodo gatve – uždaruoju. Jos perkasti nėra numatoma. Pasak G.Kašienės, vykdant darbus gali reikėti apriboti eismą. Tai priklausys nuo to, kur bus iškastos duobės, per kurias bus prastumtas vamzdis.

Užbaigus darbus, juos vykdžiusi įmonė šaligatvį turės sutvarkyti, kad jis atrodytų taip, kaip prieš remontą. Tačiau G.Kašienė abejojo, ar tai pavyks padaryti be papildomų investicijų.

"Šaligatvio plytelės yra išsiklaipiusios, išvažinėtos, suskeldėjusios. Net nežinau, kaip jiems viską pavyks sutvarkyti. Suskilusių plytelių nebepanaudosi. Šaligatvio būklė tikrai yra prasta", – komentavo vyriausioji specialistė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių