Į pajūrį atkeliaus bobų vasara

Pajūrio gyventojams – geros naujienos. Orai Klaipėdoje sušils iki 17 laipsnių ir bent šiek tiek primins praėjusią vasarą.

Bobų vasara klaipėdiečių šiemet nenuvils. Sinoptikų teigimu, kitą savaitę laukiama akivaizdaus orų pagerėjimo.

Šeštadienį dieną pietvakarių, pietų vėjas pūs 7–12 m/s greičiu, lietaus nenumatoma, oro temperatūra dieną sieks 14–16 laipsnių šilumos.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį prognozuojamas 6–11 m/s pietvakarių vėjas, kritulių nesulauksime. Termometro stulpeliai rodys 11–13 laipsnių aukščiau nulio.

Sekmadienio dieną pietvakarių, vakarų vėjas pūs 8–13, o gūsiuose – ir 15–18 m/s greičiu, gali nesmarkiai palyti. Sušils iki 13–15 laipsnių.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį prognozuojamas šiaurės, šiaurės rytų vėjas, įsibėgėsiantis iki 7–12 m/s. Oro temperatūra – 8–10 laipsnių šilumos.

Pirmadienio dieną vakarinių krypčių vėjas pūs 6–11 m/s greičiu, be lietaus. Bus kiek vėsiau – 11–13 laisnių.

Antradienį kritulių taip pat nenumatoma, naktį šils iki 9–11, dieną – 12–14 laipsnių.

Trečiadienį vėjas bus silpnas, lyti neturėtų, oro temperatūra naktį – 11–13, dieną – 13–15 laipsnių aukščiau nulio.

"Laukiame bobų vasaros. Gali sušilti ir iki 16 laipsnių, tokia tikimybė yra, o ketvirtadienį jau numatoma 15–17 laipsnių temperatūra. Taip kad vėl atšils ir nebus lietaus. Pasidžiaugsime gražiu rudenėliu", – teigė Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių grupės budinti sinoptikė Giedrė Andruškienė.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėbobų vasara

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
kad naktys gana vesios, butai salti ,o diena pro debesis pasirodziusi saulute jau ju nebesildo.Laikas ijungti sildyma silpnu rezimu

Anonimas

Anonimas portretas
visą laiką rašote apie gana nemažą vėją tai kur ta šiluma
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių