Į pagalbą – nauju motociklu

Uostamiesčio paplūdimiuose budintys gelbėtojai į pagalbą skuba nauju vandens motociklu. Poilsiautojų gyvybių sergėtojams jis atsiėjo apie 12,8 tūkst. eurų.

Naują vandens motociklą gelbėtojai į stotį Antrojoje Melnragėje atsivežė prieš beveik dvi savaites.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas pasakojo, kad šios transporto priemonės pirkimas buvo susijęs ir su keturračių motociklų įsigijimu.

Pirmiausia nusipirkti pastarieji. Už likusius pinigus įsigytas vandens motociklas.

„Keturračių motociklų konkursas buvo apskųstas. Teko jį skelbti iš naujo. Tad skelbėme vandens motociklo įsigijimo konkursą. Viskam reikia laiko. Taip išėjo, kad vandens motociklą gavome vasaros pabaigoje“, – pasakojo vadovas.

Gelbėtojų technikos parke dar yra keturi vandens motociklai, tačiau jiems – jau 11 metų.

„Bijojome, kad nelaimės metu jie mūsų nepavestų. Juk ne pramogai, o žmonėms gelbėti naudojame“, – pabrėžė direktorius.

Nauju vandens motociklu bus dirbama Melnragės-Girulių paplūdimiuose. Smiltynėje naudojamas senas vandens motociklas, kuris yra atnaujintas.

Šį sezoną uostamiesčio gelbėtojai įsigijo ir du naujus keturračius motociklus. Vienas skirtas Smiltynės paplūdimiams, antras – Melnragės-Girulių.

Gelbėtojai dar turi du keturračius motociklus. Pasak V.Urbono, jų būklė taip pat nėra gera.

„Motociklai virinti, pervirinti. Žinoma, naudojame ir senąsias transporto priemones, tačiau baiminamės, kad jos nesugestų. Dabar pašonėje turime naujų. Pajūryje sąlygos yra agresyvios. Transporto priemones veikia ir drėg



NAUJAUSI KOMENTARAI

jukna

jukna portretas
Spėkit kas gavo kyšiuka ir otkata, gal rudeninis grybauskaites antikorupcinis kirvis ir šita ,,GELBETOJA'' nukirs.

KA JUS SU JAIS GELBESIT ?

KA JUS SU JAIS GELBESIT ? portretas
Geru oru niekas neskesta , blogu maudytis negalima , dabar jau ziema ant nosies , sezonas baigesi . Nusipirkot zaisliuka kad nuobodu nebutu ...!?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių