Gyventojai širsta: kelininkai pamiršo Neringą?

Kuršių nerijos gyventojai netveria pykčiu – vairuotojai piktinasi kelininkų darbu, nes gatvės primena čiuožyklą. Antradienį vakare iš darbų Klaipėdoje skubėję grįžti neringiškiai buvo priversti sugaišti daugiau laiko, mat eismo sąlygos buvo itin sudėtingos.

"Kelininkai turbūt nežinojo, kad daug žmonių kasdien ryte ir vakare važiuoja į darbus į Klaipėdą iš Nidos ir kitų gyvenviečių, kiti iš Klaipėdos į Nidą, nežinojo kad kelios dešimtys mokinių važiuoja į mokyklas ir atgal kasdien į Klaipėdą viešuoju transportu, du reisai mokyklinio autobusiuko per visas gyvenvietes nuo Juodkrantės iki Nidos ir atgal", – piktinosi neringiškė Ieva.

Kuršių nerijoje gyvenanti Greta taip pat buvo nepatenkinta slidžiomis gatvėmis: "Tiesą pasakius, važiavau į Juodkrantę apie 12 val. ir į Klaipėdą apie 15 val., nebuvo matyti jokių valymo pėdsakų, tik automobilių provėžos, galvojau iki darbo pabaigos nuvalys..."

Gretai antrino ir Birutė: "Aš – pakraupus, kad paprastą darbo dieną nesugeba žmonės padaryti savo darbo. Todėl važiuoti buvo labai nesmagu".

Valstybinės įmonės "Kelių priežiūra" Klaipėdos kelių tarnybos vadovo Vitalijaus Taščenkos teigimu, šiuo metu, siekiant išspręsti ekstremalią situaciją Kuršių nerijos keliuose, dedamos visos įmanomos pastangos.

"Trečią dieną iš eilės dirbame labai intensyviai. Darbininkai kelius valo atsisakydami net pietų pertraukos. Barstome visus kelius nuo Smiltynės iki pat mūsų sienos ribos. Barstytuvas darbus pradeda nuo 5 val. ryto. Ketvirtadienį vien kelyje Smiltynė–Nida išbarstėme 25 tonas druskos", – kalbėjo V.Taščenka.

Neringoje šiuo metu dirba vienas barstytuvas.

Anot V.Taščenkos, ketvirtadienį tarnybos prižiūrimuose keliuose buvo išbarstyta apie 70 t druskos bei 200 t smėlio ir druskos mišinio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alius

Alius portretas
Autorius, sumaišei kažką, tai yra pagrindinį faktą...

Anonimas

Anonimas portretas
atsibudoDDDDDDDDDDDDDD o VASARU saviskius irgi pamirsta !!!!!!!!!!!

Kuo blogas kelias ?

Kuo blogas kelias ? portretas
Aišku, ne vasara ir skraidyti nepavyks, bet važiuojant net leistinu greičiu jokių problemų nekyla.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių