Gyventojai pavargo laukti remonto

Liepojos gatvės privačių namų gyventojus piktina greta jų būstų besidriekiantis prastos būklės keliukas. Prieš kurį laiką čia užvirę autobusų stotelės įvažos įrengimo darbai esą dar labiau suniokojo taką. Artimiausiu metu keliuko iš pagrindų remontuoti neketinama, tačiau trūkumai, atsiradę dėl čia vykstančių darbų, bus pašalinti.

Gyventojai, įsikūrę Liepojos gatvėje, piktinasi netvarkomu greta jų namų esančiu keliuku.

Klaipėdietė Nijolė pastebėjo, kad netoli Liepojos g. 214, 216 namų dygstant autobusų įvažai greta jos įrengiamas ir itin platus šaligatvis, tačiau bemaž dvi dešimtis metų netvarkoma gatvelė vėl liko pamiršta.

Be to, vykstant šiems darbams dažnai keliuku kursuojantys sunkiasvoriai automobiliai jį esą dar labiau suniokojo, čia atsivėrė dar gilesnės duobės.

„O kai palyja, nors plauk laivu. Mes jau 20 metų braidome po tą purvą“, – teigė Nijolė.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad baigus įrengti įvažą keliukas bus atstatytas ir atrodys taip, kaip prieš prasidedant darbams.

Vis dėlto didesnio tako, besidriekiančio greta privačių Liepojos gatvės namų, remonto artimiausiu metu atlikti neketinama.

„Kiek žinau, ateityje numatyta kažką su tuo keliuku daryti. Tačiau ši problema ir yra smulkmena, kad taptų prioritetu ten dirbti. Mieste tikrai labai daug gatvių, kurias reikia pakloti, kad atsirastų geresnė sistema“, – paaiškino L.Dūda.

Pašnekovo teigimu, šiuo metu dar laukia darbai Pajūrio gatvėje, esančioje Tauralaukyje, planuojama tvarkyti Tilžės ir Pamario gatves, ketinama tiesti naują arteriją nuo Medelyno iki Pamario gatvės, taip pat turėtų atsirasti Statybininkų prospekto tęsinys.

„Tai yra magistraliniai, dideli keliai, kurie reikalauja daug lėšų, žmogiškųjų resursų“, – pastebėjo L.Dūda.

Teigiama, kad minėta pravažiuojamoji gatvelė, kuria dar naudojasi ir pėstieji bei dviratininkai, nėra labai apkrauta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sualiui

Sualiui portretas
Atvažiuok pažiūrėk kokie pas mus kiemai prie daugiabučių. Ten nei dviratis normaliai pravažiuos, nei atuomobiliai. O Juks mes, daugiabučių gyventojai sumokame nepalyginamai daugiau mokesčių nei Jūs savo name. Apie dviračių takus gal nekalbėk, jie eina Kretingos gatve, taigi čia problemos nėra.

Saulius

Saulius  portretas
Pagrindinė bėda ta, kad tas takas tikrai labai apgailėtinos būklės ir kitos galimybės Liepojos g. nuo Šilnamìų gatvės iki Dragūnų gyv. kvartalo nei pėstieji, nei dviratininkai normalios galimybės tiesiog neturi.

Sonatai

Sonatai portretas
Turėjai pinigų iš sodo namelio pasistaytti gyvenamą namą, tai turėk pinigų investuoti ir į aplinką, tame tarpe takus. Mes savo daugiabučio kiemą iš savo lėšų asfaltavom, va ir Jūs tai padarykite. Maža to kad miestas jums įvedė vandenį, nuotekas, elektrą ne už Jūsų pinigus, nutiesė tuos takus kurių Jūs neprižiūrėjot ir tik Jūs naudojotės, tai mes dar turim viską renovuot? O sutarkime kad Jūs nemaža dalim savo pinigais prie to prisidėsite?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių