Greitkelyje – šunų guolis

Keista situacija patraukė vairuotojų dėmesį kelyje Klaipėda–Palanga. Skiriamojoje eismo juostų zonoje guolius pasidarė valkataujantys šunys.

Vaizdelis Palangos kelyje iš pradžių atrodė kiek komiškas. Vienas stambus vilkšunis, lydimas smulkesnio mišrūno, ramiai sau bidzeno žaliąja juosta. Vėliau vienas šunų susirangė ties atitvarais. Atrodė, kad jie kažko lūkuriuoja Gyvūnams pro nosis iš abiejų pusių zvimbė automobiliai. Tačiau tai šunų netrikdė, jie buvo ramūs, lyg laiką leistų savo įprastame kieme.

Tačiau vaizdelį užfiksavusiems vairuotojams toks gyvūnų elgesys juoko nekėlė. Jei šunys staiga būtų išbėgę į kelią, tikėtina, galėjo būti skaudžių pasekmių. Šioje vietoje automobilių eismas labai intensyvus.

Situaciją stebėję žmonės kėlė versiją, kad šie šunys, ko gero, valkatauja. Tikriausiai prie greitkelių jie ieško maisto.

Ši keista šunų porelė buvo pastebėta ties Žaliojo slėnio gyvenviete. Gyventojai svarstė, ar tik nebus šie šunys kažkurio šeimininko palikti likimo valiai.

Tuos pačius šunis, įsikūrusius skiriamojoje greitkelio juostoje, pastebėjo ir viešosios įstaigos "Būk mano draugas" vadovė Galina Kučinskienė.

"Aš iš karto atkreipiau dėmesį. Tik aš tuo metu važiavau Palangos link, o jie judėjo priešinga kryptimi. Negalėjau apsisukti", – pasakojo G.Kučinskienė.

Moteris tikino, kad pavakare šunys iš greitkelio dingo.

"Situacija – pavojinga. O jei avariją sukels? Tiesa, vakarop matėme, kaip per laukus traukė du vyrai. Man pasirodė, kad jie yra benamiai. Iš toli sunku suprasti, bet panašu, jog šie du šunys nusekė paskui", – prisiminė G.Kučinskienė.


Šiame straipsnyje: šunysšuopalangos kelias

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių