Giruliuose įrengs apžvalgos aikštelę

Smiltynės centriniame paplūdimyje bus įrengtas dar vienas nemokamas atrakcionas vaikams, o Giruliuose – apžvalgos aikštelė. Ji bus pritaikyta ir neįgaliesiems.

Naujas atrakcionas vaikams jau pagamintas. Smiltynės centrinį paplūdimį jis pasieks šios savaitės pradžioje. Sumontavimui reikės daugiausia dviejų dienų.

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktorius Virginijus Urbonas pasakojo, kad šį kartą vaikus nudžiugins "karstyklėmis".

Bus ir į vadinamąjį beždžionių tiltą panašus įrenginys.

Kadangi Smiltynės paplūdimys labai populiarus tarp šeimų, būtent jame ir rengiami atrakcionai vaikams. Tokių pastatyti jau keli.

Pastačius atrakcioną Smiltynėje, paplūdimių prižiūrėtojai persikels į Girulius. Čia iškils apžvalgos aikštelė, panaši kaip ir Pirmojoje Melnragėje. Pasak V.Urbono, projektas jau suderintas.

"Girulių apžvalgos aikštelė skirsis tuo, kad bus pritaikyta ir žmonėms, turintiems judėjimo negalią. Įrengti ją planuojame per pusantros dvi savaites", – komentavo direktorius.

V.Urbonas neabejojo, kad Giruliuose įrengsima apžvalgos aikštelė bus tokia pati populiari, kaip ir Pirmosios Melnragės.

"Žinoma, šis paplūdimys lengviau pasiekiamas žmonėms. Tačiau Giruliuose taip pat žmonių daug lankosi. Norėjome apžvalgos aikštelę pastatyti neįgaliųjų paplūdimyje. Tačiau specialiajame pajūrio juostos plane čia jos nėra numatyta. Jei pradėsime tvarkyti teisinius dokumentus, vasaros neužteks", – komentavo direktorius.

Norinčiųjų apsilankyti Pirmosios Melnragės apžvalgos aikštelėje netrūksta. Būna, jog susidaro eilė laukiančiųjų, kad į ją patektų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petriukas

Petriukas portretas
Bus žiūronai į moterų pliažą. 1 min. - 2 eurai.

atėjo nauja mada...

atėjo nauja mada... portretas
tai apžvalgos aikštelės.Ką apžvelginės susirinkusieji? - turbūt kas dedasi persirengimo būdelėse?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių