Geriausiojo KU sportininko vardą susigrąžino A. Didžbalis

Geriausiu 2016-ųjų Klaipėdos universiteto sportininku, kaip ir tikėtasi, tapo Sveikatos mokslų fakulteto III kurso magistrantas Aurimas Didžbalis.

Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse bronzos medalį iškovojęs stipruolis uostamiesčio Alma Mater metų atletu tapo trečiąjį kartą. Pirmąjį sykį buvo tituluotas vos pradėjęs studijas – 2011-aisiais, antrąjį – 2014-aisiais.

Pernai A.Didžbalis aukščiausią vietą buvo užleidęs dviratininkui Ramūnui Navardauskui, sėkmingai pasirodžiusiam pasaulio plento dviračių čempionate, kuriame iškovojo bronzos medalį.

Šįmet dėl iš Suvalkijos kilusio stipruolio pripažinimo nebuvo nė menkiausių abejonių. 2012-aisiais iš A.Didžbalio titulą paveržė bėgikė Lina Grinčikaitė. 2013 metais dėl teigiamo dopingo testo sunkiaatletis nedalyvavo varžybose ir rinkimuose dėl universiteto sportininko vardo nedalyvavo.

Dar į 2016-ųjų geriausiųjų sportininkų dešimtuką pateko dviratininkas R.Navardauskas, karatė kovotojas Eventas Gužauskas, sunkiaatletis Žygimantas Stanulis, stalo tenisininkai Alfredas Udra ir Tomas Mikutis, lengvaatletė – ėjikė Monika Vaiciukevičiūtė, badmintonininkė Gerda Voitechovskaja, lengvaatletis – rutulio stūmikas Šarūnas Banevičius ir imtynininkas Tomas Baracevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RaimiSS

RaimiSS portretas
3 kurso magistrantas??? Lyg ir buvo 2 metai magistro studiju... Kazkas su mokslu jam negerai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių