Gėlių pardavėjams – septynis kartus didesnis mokestis

Pardavėjams, kurie prekiauja gėlėmis viešosiose vietose švenčių ir atmintinų dienų metu, leidimas pabrangs septynis kartus. Tokie pokyčiai gali turėti įtakos gėlių kainai.

Miesto taryba patvirtino tvarką, kuria kaip atskira veikla išskirta prekyba gėlėmis švenčių ir atmintinų dienų metu viešosiose miesto erdvėse.

Tarp tokių datų įvardytos Tarptautinė moters diena, Tarptautinė darbininkų diena, Motinos diena, Tėvo diena, Mokslo ir žinių diena, Tarptautinė mokytojų diena, Visų šventųjų diena.

Iki šiol siūlantieji gėles šių progų metu viešosiose erdvėse mokėjo įprastą prekybos gėlėmis rinkliavą. Keturių kv. m ploto vieta kainavo 29 eurus per mėnesį – apie eurą per dieną.

Nuo šiol už tokią vietą reikės mokėti 7,20 euro. Toks mokestis už vietą imamas ir kapinių prieigose, kur prekybą administruoja Senasis turgus.

Mieste patvirtinta 31 vieta prekiauti gėlėmis švenčių ir atmintinų dienų metu. Ši veikla yra ypač populiari tarp smulkiųjų verslininkų. Į vieną vietą pretenduoja po du.

Manoma, kad tokiam populiarumui įtakos turėjo ir labai maža prekybos vietos kaina.

Teigiama, kad didinti tokių prekybos vietų skaičių viešosiose erdvėse netikslinga, nes smulkieji verslininkai gėlėmis prekiauja ir patalpose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sveiki Aš esu ponas Julius Becker. patikima paskolos skolintojas Ar jums reikia asmeninės ar verslo paskolą? Reikia paskolą dėl įvairių kitiems tikslams? Jei taip, susisiekite su mumis. Siūlome didžiausią paskolą 50000 eurų 100 milijonų 10000 eurų, 5 000 000 000.dollars, eurais svarų. @ 3% fiksuota palūkanų norma už 1-20 metų laikotarpiui. Mes suteikiame trijų mėnesių lengvatinis laikotarpis Prieš Mėnesinė įmoka prasideda. Taigi, jei jus domina, prašome Kontaktą mumis elektroniniu pašto adresu: (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) perdirbimui. Laukiu jūsų atsakymo. Geriausi linkėjimai, Julius Becker

Soja

Soja portretas
Ka tie klonai dar sugalvos? Pilnas marazmas ir savivale. Salin liberastus!

Siaip sau

Siaip sau portretas
Ta kaina jau senai buvo prieš 2 metus įvesta ir ją mokėjo nauji prekiautojai senose vietose, o seni prekiautojai apie 1 eurą temokėjo. Pagaliau sulygino , kad senieji-pastovūs prekiautojai neužsipirktų daugiau vietų už pigiau. Tai itin aktulu prekiautojams prie kapų. Kodėl taip ilgai delsė sulyginti visiems tą tarifą.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių