Gausios šeimos sulauks paramos

Artėjant didžiosioms metų šventėms, klaipėdiečiai skatinami pasidalyti gerumu ir prisidėti prie prasidedančios tradicinės kalėdinės akcijos "Būk draugiškas daugiavaikei šeimai". Prasmingą iniciatyvą palaiko ir dienraštis "Klaipėda".

Padeda keisti požiūrį

Įkvepiančią geriems darbams bei šiluma spinduliuojančią akciją septintus metus globoja Inga Grubliauskienė. Klaipėdiečius dalytis gerumu su daugiavaikėmis šeimomis kviečia ir dienraštis "Klaipėda", kuris šios akcijos partneriu yra jau šeštą kartą.

"Prieš septynerius metus, kai gimė ketvirtasis mūsų vaikas – sūnelis Vytukas, supratau, kad gausioms šeimoms nėra lengva. Ir ne tik finansiškai. Visuomenės nuomonė apie turinčiuosius daug vaikų taip pat nėra itin palanki", – pastebėjo I.Grubliauskienė.

Anot jos, organizuojamas projektas ne tik padeda praturtinti gausių šeimų kasdienybę, bet ir laužo nusistovėjusius stereotipus.

Dosnumas stebina

Iniciatyvos sumanytoja, organizatorė ir globėja I.Grubliauskienė pastebėjo, kad kasmet gyventojai tampa vis dosnesni ir aktyviau buriasi padėti sunkiau besiverčiančioms šeimoms.

Dalydamiesi su nepasiturinčiaisiais, patys tampame turtingesni.

"Manau, visuomenė per visą šį laiką tapo kur kas pozityvesnė gausioms šeimoms. Klaipėdiečiai aukoja vis gausiau. Džiugu dėl to. Šeimos labai dėkingos geros valios žmonėms. Dalydamiesi su nepasiturinčiaisiais, patys tampame turtingesni", – neabejojo pašnekovė.

I.Grubliauskienė tvirtino, kad gyventojai gausioms šeimoms gali aukoti įvairiausių daiktų.

"Tinka viskas: buitinė technika, žaislai, knygos, drabužiai, geros kokybės avalynė. Tegul daiktai pratęsia savo gyvenimą. Su gera energija dovanoti dalykai sušildys ir pradžiugins gausias šeimas", – neabejojo projekto globėja, sumanytoja ir organizatorė.

Palaiko ir "Klaipėda"

Planuojama, kad šiemet gyventojų padovanoti daiktai bus išdalyti ir pradžiugins apie 150 šeimų.

Kaip ir kasmet, šventinės akcijos akcentu taps ir gausias šeimas pradžiugins ne tik joms atiteksiančios dovanos, bet ir planuojamas šventinis koncertas.

Gerumu su daugiavaikėmis šeimomis dalytis bei aukoti joms kviečia ir dienraštis "Klaipėda".

"Dienraštis "Klaipėda" – nuostabieji gerų žinių elfai. Be jūsų pagalbos ši graži akcija būtų neįmanoma. Šiltai dėkojame jums už tai", – sakė I.Grubliauskienė.

Dovanų iki sausio 4 d. laukiama "Klaipėdos" redakcijoje, įsikūrusioje Naujojo Sodo g. 1A, "K centre". Darbo laikas – 8–17 val. Norintieji atvežti didesnių daiktų pirmiausia turėtų kreiptis telefonu (8 46) 397 750.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
nors ir auginu 7 vaikus niekada negavau dovanu , apart apipuvusiu vaisiu ,kas geresnio draugamsir artimiesiems .neveltui bendriju savininkai namus statos i keliones vyksta ir t.t. geda klaipedos bendrijoms didele geda .

kokia

kokia portretas
Turi buti ta šeima, jos pajamos ? Kad gauti dovanėlė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių