Eismo juostos taps ilgesnės

Miesto valdžia ieškos galimybių prailginti pasukti į Manto gatvę skirtas juostas iš P.Lideikio ir S.Daukanto gatvių. Pabrėžiama, kad pastarosios dabar labai trumpos – telpa vos keli automobiliai, o tai trikdo eismą.

Tokiems darbams ketvirtadienį pritarė miesto Saugaus eismo komisija.

Pastarosios pirmininkas Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas atkreipė dėmesį, kad P.Lideikio gatvėje esančioje juostoje, skirtoje pasukti į Manto gatvę telpa vos 2,5 mašinos.

„Reikėtų prailginti šią juostą, kad tilptų bent penkios transporto priemonės ir nebūtų stabdomas eismas“, – tvirtino pirmininkas.

Kiti komisijos nariai atkreipė dėmesį, kad reikėtų pagerinti ir eismo sąlygas šioje vietoje dviratininkams. Pastarieji neturi nė iš vienos pusės normalaus kelio privažiuoti prie P.Lideikio ir Manto gatvių sankryžos. Šaligatvis siauras, trukdo medžiai ir stulpai.

„Vienintelis kelias – į kapines, nes pakliūti po automobilio ratais gali greitai“, – tvirtino miesto mero pavaduotojas Artūras Šulcas.

Kai kurie komisijos nariai tvirtino, kad dviratininkai gali važiuoti parku ir nekils problemų.

Saugaus eismo komisija apsisprendė, kad svarstant galimybes prailginti juostą, skirtą pasukti iš P.Lideikio gatvės į Manto gatvę, taip pat įvertinti, kaip būtų galima pagerinti eismo sąlygas dviratininkams šioje vietoje.

S.Daukanto gatvėje pasukti į Manto gatvę skirta juosta dar trumpesnė. Joje telpa vos 1,5 mašinos. Saugaus eismo komisija sutiko, kad minėtą eismo juostą reikėtų taip pat prailginti, ir pavedė savivaldybės administracijai išanalizuoti galimybes, ar tai įmanoma padaryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To zKlaipedietis

To zKlaipedietis portretas
Juk Šulcas nepamena kada buvo statybinių pr ne tas lygus toliau akropolio i pietus valdžia nesirodo

Apsisukimas

Apsisukimas portretas
taip pat reiketu padaryti kisene Siaures pr. ties RIMI parduotuves

Gyventojas

Gyventojas portretas
Visuose apsisukimuose butina padaryti minimalias kisenes, bent 2-3 automobiliams. To labai reiketu Statybininku prospekte, Taikos prospekte ties Debreceno ir Naujakiemio apsisukimais, ir apskritai to reiketu visuose apsisukimuose.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių