Džiugins vasariški orai

Sinoptikai pagaliau turi gerų žinių – pajūryje įsitvirtins puikūs orai, o kitą savaitę galima tikėtis net vasariškų karščių.

Šį savaitgalį uostamiestyje laukiama itin malonių orų, silpno vėjo ir šiltų, vasariškų naktų.

"Bėda gali būti tik dėl daržininkų. Jiems – ne tokios geros žinios. Jei šeštadienį nesulauksime lietaus, tikėtina, kad jo nebus visą kitą savaitę. Kol kas yra vos penkiasdešimt procentų tikimybė, kad Klaipėdoje šiek tiek palis. O po to lietumi jau nekvepės, saulė ritinėsis dangumi ir džiugins poilsiautojus", – tikino Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos sinoptikė Elvyra Latvėnaitė.

Pirminiais duomenimis, atvėsti gali tik kitą penktadienį.

"Tačiau kol kas vyraus rytinių krypčių vėjai. Naktimis vėjas pūs tik 3–5 m/s, dienomis – 5–10 m/s greičiu. Termometrų stulpeliai naktimis iš pradžių pakils iki 12–14 laipsnių aukščiau nulio, bet nuo savaitės vidurio šils iki 15–17 laipsnių. O dienomis bus apie 25–27 laipsnius. Šilčiausia diena bus ketvirtadienis, oras įkais iki 28–30 laipsnių aukščiau nulio", – prognozavo E.Latvėnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Com

Com portretas
Geri orai ir pozityvas :) Ko daugiau reikia žmogui :)

vv

vv portretas
viskas sutirštintomis spalvomis žurnalistai nebežino kaip išreikšti savo mintis "pagaliau sulauksime gerų žinių '' juk geri orai visą gegužės mėn ko dar sulauksime ir ko dar norėti gero savaitgalio visiems
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių