Dienraščio skaitytojams – išskirtinės dovanos

Dvi laimingosios, užsiprenumeravusios dienraštį "Klaipėda" 2017-iesiems, sulaukė malonių staigmenų. Nugalėtojos Aistė Jankauskienė ir Paulina Sakavičienė atsiėmė savo prizus – savaitgalio poilsį Palangos sveikatos centre ir viešbutyje "Gradiali".

Atiteko sutuoktiniams

Vienintelio pirmadieniais uostamiestyje pasirodančio dienraščio "Klaipėda" metinės rudens prenumeratos akcija baigėsi.

Kaip ir buvo žadama, šiemet rudens akcija uostamiesčio gyventojus džiugino išskirtiniais pasiūlymais ir kainomis. Du žmonės, užpildę specialią loterijos anketą, turėjo galimybę laimėti ypatingus prizus.

Ištraukus burtus paaiškėjo, kad galimybė savaitgalį šauniai pailsėti Palangoje atiteko klaipėdiečių porai Tadui Jankauskui ir jo žmonai A.Jankauskienei bei P.Sakavičienei.

Gerai nusiteikę laikraščio prenumeratoriai vakar atskubėjo į "Klaipėdos" redakciją atsiimti savo prizų ir jau nekantrauja, kada galės jais pasinaudoti.

Kasdien varto spaudą

Vietoj vyro T.Jankausko laimėjimą atsiėmė 32-ejų logistikos įmonės personalo vadovė A.Jankauskienė. Pora yra susituokusi penkerius metus ir augina sūnų, todėl prizas jiems – puiki proga dviese niekieno netrukdomiems romantiškai praleisti laiką.

Klaipėdiečiams atiteko kvietimas – nakvynė dviem asmenims su pusryčiais, galimybe pasinaudoti sporto sale, SPA vandens zona-sūkurine vonia, šilto vandens baseinu, garine pirtimi, cirkuliaciniu dušu Palangoje įsikūrusiame sveikatos centre ir viešbutyje "Gradiali". Taip pat šią dovaną papildys Watsu vandens terapija.

Gerąją naujieną išgirdę sutuoktiniai džiaugėsi, jog galės skirti visą savaitgalį vien tik sau.

Kurį laiką dienraštį "Klaipėda" prenumeruojanti A.Jankauskienė pabrėžė svarbiausias miesto naujienas sužinanti būtent iš spaudos. Todėl ir užsisakė laikraštį, kuris jai ir jos vyrui spėjo tapti savotišku ryto ritualu.

"Dieną pradedame gerdami kavą ir skaitydami "Klaipėdą". Anksčiau pirkdavome pavienius numerius, o pastarąjį mėnesį prenumeruojame, nereikia sukti galvos ir jau anksti ryte sužinome viską, kas dedasi mūsų mieste – nuo renginių iki probleminių aktualijų. Kalbant atvirai, pasigendame "gyvo" laikraščio, telefone ar kompiuteryje vis tiek yra kitaip. Na, o pagrindines šalies ar pasaulio naujienas pamatome žiūrėdami žinias. Be to, prenumeratos kaina nesikandžioja", – pastebėjo pašnekovė.

Užsisako 24 metus

Prizą vakar taip pat atsiėmė 81-erių klaipėdietė P.Sakavičienė. Šypsodamasi ji prasitarė esanti ištikima "Klaipėdos" skaitytoja jau daug metų ir netgi tikėjosi laimėti prizą.

Anksčiau buvusiame tabako fabrike dirbusi moteris daug metų yra pensininkė, todėl dienraštis jai pakelia nuotaiką ir praskaidrina kiekvieną dieną.

"Apie 24–25 metus prenumeruoju laikraštį be jokios pertraukos ir esu labai juo patenkinta. Kasmet skaityti "Klaipėdą" darosi vis įdomiau ir įdomiau. O ypač – šiemet. Kažkaip peržiūriu naujienas ir ramiau, geriau pasidaro", – gerų žodžių negailėjo P.Sakavičienė.

Garbaus amžiaus moteris sakė esanti laiminga, kad optimistinės jos nuojautos išsipildė ir kurį nors šaltą rudens savaitgalį galės pasimėgauti sveikatinimo procedūromis Palangoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas dydysis gedmino pilis

vytautas dydysis gedmino pilis portretas
vilniaus pašonei isikurusi yra spaudos rumose svetingumo organizacija kure sudaro japonija ,rusija amerika ,anglija voketija 12-13 aukšte prašome ap[silankyti..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių