Dėl techninių klaidų iš naujo skelbs trijų gydymo įstaigų vadovų konkursus

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministerija atšaukia trijų pavaldžių gydymo įstaigų vadovų konkursus.

Kaip informavo ministerija, į Respublikinio priklausomybės ligų centro, Klaipėdos jūrininkų ligoninės ir Respublikinės Klaipėdos ligoninės direktorių pareigas stabdomi ir bus skelbiami iš naujo dėl įsivėlusių techninių klaidų.

„Šiuose skelbimuose buvo nurodytas netinkamas pretendentų, norinčių dalyvauti konkurse, pateiktinų dokumentų sąrašas bei atrankos vertinimo metodas“, – BNS informavo ministerija.

Konkursai į minėtas įstaigas buvo paskelbti praėjusią savaitę. Pasak SAM, naują atranką bus siekiama paskelbti kuo greičiau, dokumentai pradedami rengti trečiadienį.

Ministerija, ieškodama naujų įstaigų vadovų, didelį dėmesį žadėjo skirti nepriekaištingai pretendentų reputacijai, tikrinant kandidatų biografijas žadama kreiptis į teisėsaugą.

Šiuo metu centrui Priklausomybės ligų centrui vadovauja medicinos mokslų daktaras, psichiatras Emilis Subata. Centras teikia medicinines, psichologines ir socialines paslaugas žmonėms, žalingai vartojantiems alkoholį, narkotines medžiagas ar tabaką, bei jų šeimos nariams.

Klaipėdos jūrininkų ligoninė teikia daugiaprofilinę skubią ir planinę medicinos pagalbą Vakarų Lietuvos gyventojams. Šiai ligoninei vadovauja Jonas Sąlyga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ruoškimės

Ruoškimės portretas
Ar galite įsivaizduoti, kiek techninių "klaidų" bus per savivaldos rinkimus liberalų bastionui? Jų ... naudai...

Nustebęs

Nustebęs portretas
kas dėsis savivaldybės, valstybės rinkimuose
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių