Dėl renginių uostamiestyje – eismo apribojimai

Ilgąjį šventinį savaitgalį dėl Mindaugo karūnavimo dienai skirtų renginių vairuotojų laukia eismo apribojimai miesto centre. Nuo grafikų gali atsilikti miesto viešasis transportas.

Renginių ciklas prasidės penktadienį 11 val. eitynėmis iš Skulptūrų parko į Kruizinių laivų terminalą.

Apie 11.10 val. žygeiviai pasieks Herkaus Manto gatvę ties M.Mažvydo alėja. Vėliau eis Tiltų gatve, iš kurios pasuks į Turgaus gatvę. Viešasis transportas važiuos paskui koloną.

Penktadienį vakare prie paminklo "Arka" vyks koncertas. Nuo 19.45 iki 22.30 val. bus uždraustas eismas Herkaus Manto gatvės dalimi nuo Danės gatvės, Tiltų gatve.

Viešasis transportas į šiaurinę miesto pusę uždarytą ruožą apvažiuos per Galinio Pylimo, Pilies, Danės gatves, kol pasieks Herkaus Manto gatvę.

Į pietinę pusę minėtu laiku jis riedės Naujojo Sodo, Naująja Uosto, Pilies, Galinio Pylimo gatvėmis ir toliau patvirtintais maršrutais.

Apvažiavimo ruože autobusai stos "Senosios Perkėlos" ir "Teatro" stotelėse.

Viešojo transporto organizatoriai keleiviams, susiruošusiems penktadienį vykti į autobusų ir geležinkelio stotis, pataria išvažiuoti anksčiau, nes kelionė truks ilgiau, o tvarkaraščiai dėl apribojimų – nepatikimi.

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad penktadienis – šventinė diena. Tad viešasis transportas kursuos pagal sekmadienio tvarkaraščius.

Eismo apribojimai miesto centre laukia ir šeštadienį. Nuo 11.45 iki 15 val. bus uždraustas eismas Danės gatvėje dėl prie skulptūros "Žvejas" vyksiančio renginio.

Dėl to pakoreguota 4A maršruto trasa. Šiuo numeriu pažymėti autobusai važiuos ne Danės, o Naujojo Sodo gatve.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaje

Vaje portretas
Išlaisvinkite miesto centrą nuo tarškančių autobusų vilkstinių bent jau švenčių dienomis.Ar palauksite,kol galutinai subyrės Tiltų gt.namų sienos ir biržos tiltas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių