Dėl renginių – eismo apribojimai

Dėl savaitgalį vyksiančių renginių Klaipėdoje laukia eismo apribojimai miesto centre. Šeštadienio vakarą vairuotojams rekomenduojama aplenkti Pilies gatvę, o sekmadienio rytą – Manto ir Liepų gatves.

Šeštadienį dėl Klaipėdos – Lietuvos kultūros sostinės atidarymo renginių iki 18.30 val. eismas bus draudžiamas Turgaus g., Tomo g. dalyje nuo Tiltų iki Pylimo gatvės ir Pylimo g. Nuo 17 iki 18.30 val. įvažiuoti nebus galima į Pilies g. dalį nuo Danės iki Minijos g.

Minėtu laiku į nurodytas arterijas bus įleidžiamas tik renginius aptarnaujantis transportas.

Nuo 17 iki 18.30 val., uždarius eismą Pilies gatvėje, keisis 9 maršruto autobusų važiavimo trasa. Jie aplenks minėtos arterijos dalį.

Į šiaurinę miesto dalį 9 maršruto autobusai iš pradžių važiuos patvirtintu maršrutu, toliau – Minijos, Galinio Pylimo, Tiltų, Herkaus Manto, Naujojo Sodo, Naująja Uosto gatvėmis, o tuomet patvirtintu maršrutu.

Į pietinę miesto dalį minėto maršruto autobusai iš pradžių važiuos patvirtintu maršrutu, toliau Naująja Uosto, Danės, Tiltų, Galinio Pylimo, Minijos gatvėmis ir tada patvirtintu maršrutu.

Draudžiamas automobilių stovėjimas

Iki šeštadienio 18.30 val. bus draudžiamas automobilių stovėjimas, išskyrus aptarnaujantį transportą, kuriems išduotas renginių organizatorių leidimas, Turgaus g., Tomo g. ruože nuo Mažosios Vandens iki Pylimo g., Tomo g. esančioje stovėjimo aikštelėje, Pylimo g., Mažosios Vandens g. ruože nuo Tomo iki Turgaus g., Pilies g. stovėjimo aikštelės dalyje.

Sekmadienio rytą eismo apribojimai bus taikomi dėl tradicinio bėgimo „Laisvės kelias“, skirto Laisvės gynėjų dienai paminėti. Dalyviai startuos nuo Girulių televizijos bokšto, o finišuos prie Klaipėdos savivaldybės, Liepų g.

Nuo 10 iki 11.30 val. dalinai eismas bus ribojamas Liepojos g. dalyje nuo Vasaros estrados iki Manto g. Manto g. iki jos sankirtos su Liepų g., Liepų g. dalyje.

Dėl šio renginio keisis 10, 17 ir 26 maršruto autobusų trasos. Jie aplenks Liepų gatvės dalį nuo Manto iki J. Karoso gatvės.

Gali vėluoti ir kiti

10 maršruto autobusai į šiaurinę miesto dalį iš pradžių važiuos patvirtintu maršrutu, toliau Danės, J. Karoso, Liepų gatvėmis, o tuomet – patvirtintu maršrutu. Į pietinę miesto dalį važiuos patvirtintu maršrutu, toliau – J. Karoso, Danės, Herkaus Manto gatvėmis ir toliau patvirtintu maršrutu.

17 maršruto autobusai į šiaurinę miesto dalį iš pradžių važiuos patvirtintu maršrutu, toliau J. Karoso, Danės, Herkaus Manto gatvėmis, o toliau patvirtintu maršrutu. Į pietinę miesto dalį iš pradžių patvirtintu maršrutu, toliau Danės, J. Karoso, Liepų gatvėmis ir toliau patvirtintu maršrutu.

26 maršrutas autobusas, vežantis Radailių–Šimkų kryptimi, startuos iš „Menų fakulteto“ stotelės, tada Liepų g. ir toliau patvirtintu maršrutu. Važiuojant į Klaipėdą, jie kursuos iš pradžių patvirtintu maršrutu, toliau Danės, J. Karoso, Liepų gatvėmis iki „Menų fakulteto“ stotelės.

Šio maršruto autobusai darbą pradėdavo ir baigdavo prie savivaldybės esančioje stotelėje.

Keleiviai įspėjami, kad dėl iš dalies ribojamo eismo pagrindinėse miesto gatvėse, gali nuo grafikų nukrypti ir kitų maršrutų autobusai.

Pagrindinėse miesto gatvėse jau išdėlioti bėgimui reikalingi ženklai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mukas

Mukas portretas
"Graziai" savivaldybe pasiruose sventei: keliai nenuvalyti, apie saligatvius net kalbeti nesinori... Siaubas kazkoks...

nusivažiavo

nusivažiavo portretas
galutinai laikraštėlis .........vietoje Klaipėdos įdėjo foto Kauno Jakšto gt. su buvusia žydų ligonine fone

Lape

Lape portretas
Begiokite stadione ir miske. Butinai uzimti pagrindines gatves.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių