Dėl negautų sąskaitų – rūpesčiai

Kai kurie klaipėdiečiai susirūpino, kad nesulaukia mokesčių lapelių, kuriuos paprastai atsiunčia namą administruojanti bendrovė. Sąskaitos vėluoja jau antrą mėnesį.

"Paprastai sąskaitas už komunalines paslaugas gaudavome einamojo mėnesio 10 dieną. Pastaruosius tris mėnesius jos vėluoja. Mūsų namo administratorius bendrovė "Vitės valdos" nepaaiškina vėlavimo priežasties. Gal šiais metais šių sąskaitų visai nebesulauksime?" – laiške dienraščiui "Klaipėda" piktinosi klaipėdietis Algirdas.

Vyras teigė savo gyvenimą planuojantis pagal nusistovėjusią tvarką, tad visus mokesčius sumokantis vienu ypu.

Taip esą išvengia papildomų mokesčių už banko pavedimus. Vėluojančios sąskaitos trikdo jį ir neleidžia tvarkytis įprastu būdu.

Bendrovės "Vitės valdos" vadovas Vaidas Barakauskas patikino, kad dar iki Kalėdų klaipėdiečiai gaus sąskaitas, jos jau rengiamos, vėluojama dėl jau praėjusį mėnesį paaiškintų priežasčių.

"Gyventojai gaus sąskaitas taip pat, kaip jas gavo ir praėjusį mėnesį. Vėluojame viso labo dvi dienas. Jau pirmadienį buvo formuojamos sąskaitos. Įprastu gyventojams laiku jų nepateikėme dėl objektyvių priežasčių – pereiname prie naujos apskaitos sistemos. Iki Kalėdų sąskaitos turėtų pasiekti visus mūsų klientus", – patikino V.Barakauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Moteris

Moteris portretas
,,Klaipėdos vandenyse'' dirbantys laiškų nešiotojai tikrai neatlieka savo pareigų, sumeta visus laiškus į vieną dėžutę ir kaip laiku apmokėti sąskaitas, kai jos ateina po laiko, arba išvis neateina iki gyventojo. Rašiau laišką, išdėsčiau visą situaciją, tyla, atsakymo taip ir nesulaukiau

Stasys to Klaipedietis

Stasys to Klaipedietis portretas
Popierinių sąskaitų reikalauja soc.rūpyba,taigi nenusišnekėk,kad atgyvenos...

Algirdas

Algirdas portretas
Ačiū redakcijai. Jūs padedate spręsti opias gyventojams problemas. Keista , kad "Vitės valdos" keisdama sistemą neapmoko personalo, nepašalina sistemos trūkumų ir pradeda ją naudoti.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių