Dėl kelio remonto – eismo trikdžiai

Klaipėdoje jau startavo gatvių remonto sezonas – imtasi lopyti duobes, pradėti ir tvarkymo darbai. Vis dėlto vyraujantys orai dar nėra itin palankūs.

Gatvių remonto darbai mieste prasidėjo trečiadienį. Pirmiausia duobės bus lopomos Joniškės ir Mokyklos gatvėse. Čia atsivėrusių ertmių po žiemos yra ypač nemažai.

Žiema žalos yra pridariusi ir kitose gatvėse. Jose atsivėrė duobės, suskeldėjo asfaltas.

Didesni darbai laukia Vingio gatvės dalyje nuo Smiltelės gatvės iki Jūrininkų prospekto. Šiame ruože bus atnaujinta ir važiuojamoji dalis, ir šaligatviai.

Sutartis dėl paprastojo Vingio gatvės dalies remonto su rangovu sudaryta dar praėjusiais metais. Numatyta, kad šie darbai truks du mėnesius.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė pasakojo, kad pirmiausia bus keičiami gatvės bortai, remontuojami šaligatviai.

"Kol bus klojama nauja važiuojamosios dalies danga, dar reikės palaukti, kad nusistovėtų orai. Pavasaris šiemet labai vėlyvas, o orai – permainingi. Be to, pirmiau reikia kitus darbus atlikti – pakloti naujus bortus, nufrezuoti senąją dangą", – tvirtino vyriausioji specialistė.

Kol vyks gatvių remonto darbai, vairuotojų laukia eismo apribojimai. Tačiau N.Vedeikienė atkreipė dėmesį, kad viena ar kita gatvė visiškai nebus uždaryta.

"Tiek Joniškės, tiek Mokyklos, tiek Vingio gatvėje eismas  bus  ribojamas viena eismo juosta ten, kur dirba kelininkai. Uždaryti visai neplanuojame. Informuojame vairuotojus apie darbus, kad šie galėtų pasirinkti kitus maršrutus ir jiems kiltų kuo mažiau nepatogumų", – tikino vyriausioji specialistė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėda

Klaipėda portretas
Debreceno gatvėje gėriau duobė sutvarkytų....

Straipsnio pavadinimas

Straipsnio pavadinimas portretas
"Startavo pinigų plovimo darbai". Ура товарищи! Lopai lopys lopus.

nepatenkinta

nepatenkinta portretas
Negi negalima rašyti, kad prasidėjo gatvių remontas. Ar būtina rašyti startavo? Net baisu: visur visi tik startuoja, o rezultatų - nematyti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių