Darbininkai Klaipėdoje apkasė daužtą „Opel“

Rekonstruojant šildymo trasas Taikos prospekte ties "Vėtrungės" stotele, darbininkams teko apeiti čia jau senokai paliktą mašiną. Tokie nesusipratėliai dažnai tampa galvos skausmu statybų rangovams.

Sprendžiant iš papelijusio salono, aplamdytą "Opel" automobilį jo savininkas prekybos centro aikštelėje numetė dar žiemą. Vairuotojas neatsirado net ir pradėjus čia keisti pasenusius vamzdynus.

Bendrovės "Klaipėdos energija" užsakymu šiuos darbus vykdo įmonė "Klaipėdos inžinerinių tinklų statyba". Darbų vadovas Vytautas Kūra tikino, kad mašina rekonstrukcijai netrukdo, todėl kviesti policijos iki šiol esą nebuvo reikalo.

"Mes šiandien kaip tik tą vietą užkasinėjame, todėl automobilis vėl bus laisvas. Kai užkasime, būtų gerai, kad patrauktų, nes ten vyks asfaltavimo darbai. Išsikviesiu policiją ir likviduosime tą dalyką", – vakar dienraščiui sakė V.Kūra.

Pašnekovo žodžiais, paprastai vairuotojai, nepatraukę mašinų, būna greitai paraginami.

"Bendraujame su policijos pareigūnais, jie geranoriškai į tą reikalą žiūri, suranda šeimininkus ar kitaip padeda. Todėl greitai susitvarkome", – apibendrino darbų vadovas.

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vyriausioji specialistė Žibutė Lidžuvienė informavo, kad "Klaipėdos inžinerinių tinklų statybai" kasinėjimo darbų leidimas išduotas iki liepos pabaigos.

"Rekonstrukcija vyksta etapais. Dabar bendrovės darbuotojai nuo Taikos prospekto Rūtų gatve keliaus tolyn į kiemus. Kiek tenka susidurti su  "Klaipėdos inžinerinių tinklų statyba", jie dirba tvarkingai ir greitai. Be reikalo neužtempia", – akcentavo Ž.Lidžuvienė.

Tiesa, nevietoje stovintys automobiliai neretai pridaro bėdų.

"Su paliktomis mašinomis statybininkai vargsta. Ir neretai. Būna, kad negali kurios nors vietos užasfaltuoti, o savininko nesuranda net ir su policija. Kad ir kaip susiklosto aplinkybės, jei nepavyksta iš karto, rangovas privalo grįžti ir užbaigti darbus vėliau", – sakė pašnekovė.

Ž.Lidžuvienė prisiminė neseniai nutikusį atvejį Debreceno gatvėje, kai dėl kieme palikto autobusiuko rangovas negalėjo užbaigti darbų net ir padedant policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas

Pranas portretas
Tik Lietuvoje gali vykti tokie fokusai ,zinojot kada prades remontuoti ????? pries savaite ar pries dvi ???? prilipdyti sprendima prie lango ....neatsijeme per trys dienas ...ir nutempti i policiojos saugoma aikstele,per menesi is ten neatsijieme i ...kapinina arba ant daliu...parduoti valstybes naudai.

super laikrastis

super laikrastis portretas
Naujienos vadinasi, jis jau apie 2 savaites min apkastas. Liskeviciute greitai reguoja , pagarba Ievai.

pff

pff portretas
Nu reiškia mums trūksta įstatymų duotaja tema
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių