Dangės skvere – kalėdinė šventė keturkojams

Didžiųjų metų švenčių laukimą pradėjusi Klaipėda tradiciškai nepamiršo ir savo augintinių. Sekmadienį Dangės skvere vyko specialiai jiems skirtas kalėdinis renginys, kurio metu buvo ne tik pramogaujama, bet ir aukojama gyvūnų prieglaudoms.

Artėjant Kalėdoms ir tęsdami tradiciją pažadinti kalėdinę dvasią ir norą daryti gerus darbus Socialinių mokslų kolegijos studentai surengė akciją „Keturkojų Kalėdos“.

Renginys organizuojamas ketvirtą kartą. Juo siekiama surinkti lėšų prieglaudoms, kurios po savo stogu glaudžia benamius gyvūnus.

Todėl į Dangės skverą atvyko ir uostamiesčio gyvūnų prieglaudų atstovai su savo globojamus gyvūnais, ir Klaipėdos miesto gyventojai su savo augintiniais. Šie galėjo ne tik aukoti, bet ir priglausti patikusius keturkojus. Taip pat renginio svečiai vaišinosi karšta koše, stebėjo gyvūnų pasirodymus, o mažuosius klaipėdiečius linksmino pasirodęs Kalėdų senelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Pasirodo ne tik vyrams įtaisomi "ragai", bet ir šunims. Vyrų nors nesimato?

SUVAIKĖJUSIŲ SUAUGUSIŲ TYČIOJIMASIS IŠ GYVŪNŲ

SUVAIKĖJUSIŲ SUAUGUSIŲ TYČIOJIMASIS IŠ GYVŪNŲ portretas
Duokite tiems šunims stulpą apšlapinti ir kitų apšlapintą pauostyti, duokite kalytę rujojančią pagainioti - jie juk gyvuliukai, vilkų palikuonys, bandos žvėrys. Man nesmagu žiūrėti kaip žmonės savo iškreiptomis fantazijomis verčia tuos gyvuliukus gyventi žmonių gyvenimą, tampo po pliažus, kankindami ant saulės etec etc etc.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių