Danės skvere – Kalėdos keturkojams

Pirmąjį gruodžio sekmadienį Danės skvere antrą kartą vyks "Keturkojų Kalėdos". Renginio metu geros valios klaipėdiečiai bus kviečiami aukoti benamiams gyvūnams bei priimti juos į savo namus.

Gruodžio 6 d.13 val. Danės skvere šurmuliuos nuotaikingas ir gerumu alsuojantis renginys "Keturkojų Kalėdos".

Šventę, siekdami pažadinti kalėdinę dvasią, organizuoja Socialinių mokslų kolegijos trečio kurso Viešųjų ryšių studijų programos studentai.

Kolegijoje dėstanti Rosita Vaičiulė pasakojo, kad renginio tikslas – surinkti lėšų prieglaudoms, kurios po savo stogu glaudžia be namų likusius gyvūnus.

"Klaipėdos gyventojus ir svečius kviečiame dalyvauti šioje gražioje akcijoje. Raginame ne tik aukoti pinigų, bet ir suteikti namus keturkojams", – akcentavo R.Vaičiulė.

Pašnekovės teigimu, praėjusiais metais porą valandų trukusio renginio metu be namų šilumos ir šeimininkų meilės likusių keturkojų likimu susirūpinę klaipėdiečiai surinko 600 eurų.

Tikimasi, kad ir šįkart gyventojai, artinantis laikui, kai itin pasiilgstama šilumos ir artumo, taip pat neliks abejingi ir prisidės, gerindami benamių keturkojų gyvenimo sąlygas.

"Šiemet taip pat turėsime pačių studentų kūrybiškai dekoruotus stiklainius, kurie taps aukų dėžutėmis", – pasakojo R.Vaičiulė.

Renginio organizatoriai neslėpė vilties, kad toks paramos renginys taps tradicinis.

"Keturkojų Kalėdų" metu netrūks geros nuotaikos bei nuotaikingos veiklos. Šventės dalyviai galės dalyvauti konkursuose, stebėti gyvūnų pasirodymus, o mažuosius džiugins ir apsilankysiantis Kalėdų Senelis. Jis organizatoriams pažadėjo atsivežti dovanų.

Per paramos renginį norintieji bus kviečiami pasivaišinti ir karšta sriuba. Gardaus patiekalo kaina bus tokia, kiek kiekvienas galės paaukoti benamiais keturkojais besirūpinančioms įstaigoms.

R.Vaičiulė pabrėžė, kad "Keturkojų Kalėdose" laukiami ne tik klaipėdiečiai, bet ir jų augintiniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Radvilei

Radvilei portretas
Radvile,Radvile jau būtų laikas pamiršti tą sovietų palikimą-ne Danės o Dangės svere (nebent labai jau mielas tas sovietizmas,kad niekaip pamiršti negali).
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių