Dalyje uostamiesčio stotelių įrengs įvažas

Šiemet aštuoniose autobusų stotelėse atsiras įvažos autobusams. Taip bus užtikrintas sklandesnis eismas, patogesnis keleivių įlaipinimas ir išlaipinimas.

Įvažos bus įrengtos "Vasaros estrados" stotelėse abiejose Liepojos gatvės pusėse. Taip pat Herkaus Manto gatvėje, ties prekybos centru.

Jos suplanuotos ir Sausio 15-osios gatvės "Rumpiškės" bei "Kooperacijos" stotelėse, Naikupės gatvėje – "Naikupės" ir "Juodkrantės" stotelėse, Statybininkų prospekte – "Šilutės" stotelėje.

Konkursą, kurio metu bus renkama, kas atliks šiuos darbus, planuojama skelbti artimiausiu metu.

Įvažos autobusų stotelėse buvo įkurdinamos ir praėjusiais metais. Šiuos darbus numatoma tęsti ir kitąmet.

Vietos, kur pirmiausia įrengti įvažas, pasirinktos, įvertinant eismo ir keleivių srautus. Žiūrėta, kur pastarieji yra didžiausi.

Įrengus įvažas, eismas taps sklandesnis. Sustojęs autobusas nebetrukdys važiuoti kitam transportui. Nebesusidarys spūsčių, kurios tose vietose, kur nėra įvažų, yra dažnos. Be to, keleiviams bus saugiau įlipti ir išlipti iš autobuso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Maryte

Maryte portretas
Kodel pas mus tokie dideli tarpai tarp sustojimu,nuvaziuokit i Vokietija,ten dazni sustojimai.Mes mokam uz bilietus nemazas kainas ir tam kad pasivazinetu autobusai? Mazinkit tarpus! Jaunimas vaziuoja savo automobiliais, o daugiausia pensijinio amziaus zmones - autobusais.

Sportininkai

Sportininkai portretas
Sportininkų g. Duonos kombinato stotelėje į tą vadinamą įvažą įvažiuoja gal 1 autobusas iš 10 (2 ir 2A). Net ir iš tų žemagrindžių sunku išlipti, jei neprivažiuoja prie krašto.

Patinka

Patinka portretas
Pastate naujas stotelių būdeles, dabar vėl griaus, kad įvažas daryti. Oi dirbam dirbam.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių