Cirkininkai bylinėsis dėl suniokotos pievos?

Po dviejų cirkų gastrolių pernai rudenį, netoli Žvejų rūmų akis tebebado bjauriai suniokota pieva. Cirkininkai iki šiol nesutaria, kas turėtų ją tvarkyti ir yra pasiryžę net teismams. Savivaldybė teigia, kad laukymę veikiausiai sutvarkys miestas, o sąskaitą už darbus pateiks abiejų cirkų atstovams.

Praėjo daugiau nei septyni mėnesiai po pastarųjų cirko gastrolių Klaipėdoje, kurios veikiausiai būtent šioms trupėms čia buvo paskutinės, nes, po "Baltijos cirko" ir iš karto po jo pasirodžiusio čekų cirko, prie Žvejų rūmų liko sudarkyta laukymė.

Iš pradžių jos esą negalėjo sutvarkyti dėl permirkusio grunto, o dabar šio landšafto "architektai" tarpusavyje tiesiog nesutaria, kas tai turėtų padaryti.

Pernai rugsėjį čia palapinę buvo pasistatęs "Baltijos cirkas". Jam išvykus, liko ištrypta pieva, kurią pasamdyta bendrovė žadėjo sutvarkyti, kai tik "nebebus taip šlapia".

Tačiau po šio cirko atvyko kitas, kurio technika buvo dar sunkesnė, palapinė – didesnė. Jiems gastroliuojant nepaliaujamai lijo, tad pieva visai pažliugo. Išsikrausčius ir šitiems cirkininkams, teritorija liko bjauriai suniokota.

Klaipėdos savivaldybės atstovai, davę leidimą artistų pasirodymams šioje teritorijoje, nuo rudens reikalauja, kad viskas būtų sutvarkyta, bet be rezultatų praėjo jau septyni mėnesiai.

"Daugiau jokio cirko mes ten neįsileisime", – dar praėjusį rudenį tikino Klaipėdos savivaldybės Administracinės veiklos poskyrio vyriausiasis specialistas Edvardas Šutinas.

Anot savivaldybės Administracinės veiklos poskyrio vedėjo Mariaus Poimanskio, abiejų cirkų atstovams išsiųstas dar vienas raštas, kad susitvarkytų gastrolių vietą.

"Mūsų žiniomis, jie dabar kariauja, kas tvarkys tą teritoriją, terminas jiems duotas iki balandžio pabaigos. Mano supratimu, tas jiems dabar atsieis nepigiai. Jei suma nebūtų tokia didelė, jie turbūt tiek ilgai nesiginčytų. Kiek žinau, gali prireikti net teismų. Bet mes nelauksime bylinėjimosi pabaigos. Jei niekas nebus padaryta iki nustatyto laiko, savivaldybė pievą sutvarkys už savo lėšas ir cirkams pateiks sąskaitą", – komentavo M.Poimanskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
isvaziuojant patiems cirkininkams reikejo su kastuvais ir grebliais pamojuoti ir nieko nekainave butu.

nerseimininko

nerseimininko portretas
Nesuprantu kas iš viso gali eiti į cirką, ir dar vaikus vesti - pažiūrėti kaip gyvūnai kankinami....Paprotys užsilikęs iš viduramžių....Apribojama gyvūno laisvė, iš jo tyčiojamasi, jis kankinamas ir atsiranda tokių, kurie už tai dar pinigus moka.... Cirkininkai irgi nepakaltinami - išmaujojo pievą, valdžiai aišku kol jie buvo - viskas dzin...o dabar dar teisme pasibylinės, matyt per mažai bilietų pardavė.

qqq

qqq portretas
Nereikia čia jokių cirkačių, jie gyvūnėlius kankina. Suniokojo pievą ir ,būdami kalti,dar po teismus tąsys.Manau,jie nesąžiningi .Kam jie iš vis reikalingi ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių