Bendrabutį prikels naujam gyvenimui

Avarinės būklės bendrabučiui, kuris anksčiau priklausė Klaipėdos universitetui, žadama įpūsti gyvybės. Pastate pradėti remonto darbai. Teigiama, kad statinyje bus įrengti butai.

Klaipėdos universitetui priklausęs bendrabutis, esantis adresu Taikos pr. 30, buvo uždarytas prieš penkerius metus. Taip pasielgta dėl antisanitarinių sąlygų ir pastato avarinės būklės.

Bendrabutį iš universiteto perėmė Turto bankas. Statinys ir jam priklausantis 0,4 hektaro sklypas buvo parduodamas aukcionuose. Tai pavyko padaryti po trejų metų. Pastatas parduotas už 710 tūkst. eurų.

Buvusiame studentų bendrabutyje jau darbuojasi statybininkai. Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjas Gediminas Pocius tvirtino, kad leidimas remontui išduotas praėjusiais metais.

„Matyt, dabar darbai startavo. Bendrabutis atgims nauja kokybe. Mano žiniomis, ten išliks gyvenamosios patalpos“, – teigė vedėjas.

Su įmonės, kuri atnaujina pastatą, atstovais dienraščiui "Klaipėda" susisiekti nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

seklys

seklys portretas
bet ar tai straipsnis ? zurnalisto pasvaisciojimai ,nepaklausta nei savininko ,nei nieko - rasymas del varneles ir tiek

lada

lada portretas
as kaip gyvenanti presais to namo.ne noreciau. kad man po nose pastatytum kakie nor nesamone. kaip asocialiniu zmoniu butu ar dar kokiu...kad bijoti eiti namo

ezys

ezys portretas
tai ko jus visi lauket? 3 metus niekas to namo nepirko, reikejo imti paskola ir daryti ta "nerealu versla" apie kuri cia kalbat. Pinigu i ta nama kruva reikes sukisti, o ir kaimynyste nekokia
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių