Autobusai kursuos rudens grafiku

Nuo rugsėjo miesto autobusai keleivius pradės vežti rudens ritmu. Miestiečiai turėtų atkreipti dėmesį į tvarkaraščius, nes nuo ankstesniųjų jie gali skirtis keliomis minutėmis.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis informavo, kad tvarkaraščiai pakoreguoti, atsižvelgiant į tai, jog dalyje ruožų autobusų vairuotojai buvo priversti skubėti, kituose – vis likdavo laiko.

„Tvarkaraščius suderinome pagal realų autobusų laiką. Jokių drastiškų pakeitimų neplanuojame“, – komentavo vadovas.

Nuo rugsėjo 1-osios tradiciškai dažniau miesto autobusai važiuos į centrinę miesto dalį. Padidės 2, 3, 5, 8, 9, 10, 14, 15, 23 numeriais pažymėtų autobusų reisų skaičius.

Rečiau viešasis transportas vyks į prie jūros esančius rajonus. Tarp tokių – 4, 6, 6E, 24 maršruto autobusai. Iki kito vasaros sezono nebeliks 4A maršruto autobuso. Atsiras 2B, 5A, 5B, 6A ir 13.

„Tokie pakeitimai yra tradiciniai. Nuo rudens dažniau pradeda kursuoti autobusai, kurie aktualūs moksleiviams, studentams. Sistema yra pasiteisinusi ir jos nekeičiame. Klaipėdiečiai prie tokių permainų yra pripratę“, – pažymėjo vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
įdomu kokiu grafiku važiuoja 17 autobusas nei pagal naują nei pagal seną o antra iš galinių stotelių išvažiuoja keliomis min vėliau švieslentėje jau būna senai užgesęs tas numeri ima ir atvažiuoja iš aikštelės

keleive

keleive portretas
Autobusai ir dabar vaziuoja kaip nori paklaida buna 2-3 minutes,tai nieko nuostabaus kad perspejo,geriau priziurekite kaip laikosi grafiko,seniau tai buvo gerai autobusai vazuidavo labai tiksliai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių