Atsistatydino Klaipėdos sporto tarybos vadovas

Klaipėdos sporto tarybos vadovas Liudvikas Mileška nusprendė trauktis iš pareigų. Esą nėra visai gerai, kad jis tuo pat metu vadovauja ir viešajai įstaigai Irklavimo centrui, ir visuomeniniais pagrindais veikiančiai patariamajai institucijai – Sporto tarybai.

Prie miesto tarybos sukurta Sporto taryba atstovauja visuomenės interesams ir konsultuoja formuojant strateginius bei praktinius sporto klausimus.

Nuo metų pradžios šios tarybos atžvilgiu neretai pasigirsdavo viešos kritikos dėl neveiklumo.

Dienraščio žiniomis, dar pavasarį dalis Sporto tarybos narių pareiškė nepasitikėjimą tarybos pirmininku L.Mileška ir paprašė jo atsistatydinti, L.Mileška tuomet paprašė palaukti ir pažadėjo atsistatydinti pats.

Tą jis ryžosi padaryti dabar, tačiau pats tikino, kad jo pasitraukimo iš Sporto tarybos vadovo pareigų priežastys yra kitos.

"Manau, kad tokiai tarybai turėtų vadovauti visuomenininkas, nes aš pats esu susietas su viešosios įstaigos pareigomis ir darbu joje. Nesu toks "švarus visuomenininkas", todėl vietoj savęs į pirmininkus siūlysiu Robertą Skurdenį. Jis yra karatistas ir verslininkas, manau, jo kandidatūra geresnė nei kokio viešosios įstaigos direktoriaus", – pasitraukimo motyvus išdėstė L.Mileška.

Jis neslėpė, kad dar anksčiau buvo pareikšta nuomonė, jog jam ir Sporto tarybos pirmininko pavaduotojui Vaclovui Gedvilui reikėtų trauktis, idant tarybos veikla "būtų pagyvinta".

V.Gedvilas iš pavaduotojų atsistatydino anksčiau.

"Aš ir toliau liksiu Sporto taryboje ir pažadu būti aktyvus. Yra daug rimtų klausimų, kuriuos žinau, kaip reikėtų spręsti. Tuo labiau kad žmonės manimi pasitikėjo, mane rinko į šias pareigas ne kartą ir manau, kad didelių klaidų nedariau", – teigė L.Mileška.

Vakarykščiame Sporto tarybos posėdyje L.Mileška oficialiai atsistatydino ir į tarybos pirmininko pareigas vietoj savęs pasiūlė privataus sporto klubo atstovą R.Skurdenį. Jo kandidatūrai buvo pritarta. O naujojo Sporto tarybos pirmininko pavaduotoju išrinktas L.Mileška.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
kaip čia? Nesimato naujo irklavimo pirmininko Dangės regatoje. Pavaduotojas neleido? Na ,o jau meras tai visur:futbolas ,boksas, irklavimas,sunkioji atletika, ir kt sporto šakos, tikras universalas, "profesionalas", ir" Žuvėdros" žinovas ir statybų,kelininkų kontrolierius ir visa muinia -muinia. Yra atstovai pagal veiklos funkcijas, bet meras vienintelis ir "nepakartojamas".

E

E portretas
Na amzinai nepatenkintinieji revoliucinieriai, vis kazko norite, o ko norite ir patys nelabai zinote..svarbiausia nors kazka darytumete, nes vieni suksniai, lozungai ir reikalavimai..na o senukai nors ir barstydami smeli vis juda, o jus?

Išėjo nes

Išėjo nes portretas
Nes vertė skirpytis
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių