Atsistatydina Neringos vicemeras D. Mikelis, į jo vietą siūlomas N. Lendraitis

Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis siūlys tarybai iš jo pavaduotojo pareigų atleisti bendrapartietį socialdemokratą Dovydą Mikelį jo paties prašymu.

Pasak D. Jasaičio, D. Mikelis atsistatydina savo noru. Jis į vicemero vietą kitą savaitę tarybai žada siūlyti patvirtinti tarybos narį Narūną Lendraitį.

„Motyvai – asmeniniai. Sutariame, komandoje liekame, dirbame kartu, einame kartu į 2019-ųjų rinkimus. Atleidžiamas jo prašymu. Jis turi savo šiek tiek asmeninių projektų kitų, kurie nebūtų suderinami su pareigomis. Jis turi šiems metams planų“, – BNS sakė D. Jasaitis.

Jis daugiau nedetalizavo D. Mikelio apsisprendimo. Savo ruožtu į vicemero pareigas siūlomas N. Lendraitis yra ir liberalų valdomos Klaipėdos miesto savivaldybės Kultūros skriaus vedėjas. Anot D. Jasaičio, kolega neseniai paliko Liberalų sąjūdį ir ketina prisidėti prie Socialdemokratų frakcijos Neringos savivaldybėje.

D. Mikelis taip pat pasitraukimo priežasčių plačiau nekomentuoja. Jis tikino Neringos savivaldybės tarybos nariu liksiantis.

„Ką čia komentuoti? Tai savanoriškas prašymas, ir tiek. (...) Esame vieninga graži komanda, leisime naujam žmogui pasireikšti. Kaita visada gerai, nereikia užsisėdėti“, – BNS tikino jis.

Neringos savivaldybės tarybos posėdis planuojamas kitos savaitės ketvirtadienį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Aferiuga i kita leveli

Klausimas

Klausimas portretas
Kada Neringa suklestes?

Labai lojalus ir

Labai lojalus ir  portretas
korumpuotas siknalaizys.Sėdėjo,puikiai toleravo visokius kulturos fabrikus, džiazo festivalius ir pan.ka tiktas valdžiai itiktu..Neringiškiams užuojauta
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių