Atrakcionas Smiltynėje jau laukia vaikų

Smiltynės centriniame paplūdimyje pastatytas naujas, spalvingas atrakcionas vaikams. Juo, kaip ir kitais čia pastatytais įrenginiais, lankytojai galės naudotis nemokamai.

Naujasis atrakcionas, skirtas mažiesiems laipioti. Viena jo dalis panaši į vadinamąjį beždžionių tiltą. Smiltynės paplūdimyje stovi ir daugiau vaikams skirtų atrakcionų.

Tarp jų sūpynės, dar vienas įrenginys skirtas laipiojimui. Mažieji paplūdimio lankytojai džiaugiasi tokiomis atrakcijomis.

Tokie įrenginiai Smiltynės centriniame paplūdimyje statomi neatsitiktinai. Jis laikomas šeimų pliažu. Jam bus siekiama gauti ir Mėlynąją vėliavą, kuri pažymi paplūdimio kokybę.

Netrukus paplūdimių prižiūrėtojai persikels į Girulius. Čia bus rengiama apžvalgos aikštelė. Projektas jau suderintas. Tikimasi, kad Giruliuose įrengta apžvalgos aikštelė bus tokia pat populiari kaip įrengta Pirmojoje Melnragėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mamos

mamos portretas
Šaunu!Manome ,kad tokie vaikų žaidimų kiemeliai atsiras ir invalidų pliaže.Ir būtų malonu,kad pavyzdžiui stambiosios įmonės,kurios susijusios su uostu,tiesiog įsipareigotų papildyti naujais įrengimais ir taip išaugtų maži vaikų miesteliai.Be to būtina,kad kažkas vestų priežiūrą, anaip viskas labai greitai bus sulaužyta.

Kari

Kari portretas
Kaip fainiai! nu pagaliau bus kur vaikucius palikt ir kur jiems pasilinksminti ir moketi nereikes uz tai kad vaikas 5min ant batuto pasokinetu ar viena kart nuo ciuozyklos nuciuoztu..! puikus sprendimas, puikus atrakcionas! dekojame priziuretojams!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių