Ar Neringoje apsilankys daugiau keliautojų iš Indijos?

  • Teksto dydis:

Nors Neringa išlieka populiariausia tarp lankytojų iš Lietuvos, kasmet kurorte sulaukiama vis daugiau keliautojų iš svečių šalių. Neringa vis labiau domisi ir tokių tolimų ir egzotiškų šalių, kaip Japonija ar Kinija.

Anot Neringa susidomėjusio didžiausio dienraščio Indijoje anglų kalba žurnalisto Kounteya Sinha, stulbinamo grožio pusiasalis ir jos gyvenvietes gali tapti patraukliu kelionių maršrutu ir jo atstovaujamos šalies gyventojams. Jį kartu su Lietuvos garbės konsulu Kalkutoje Arvind Sukhani į Neringą šio svaitės pradžioje atlydėjo Lietuvos Respublikos ambasadorius Indijoje Laimonas Talat-Kelpša.

„Indijos gyventojų keliavimo įpročiai keičiasi. Šiuo metu daugiausia ieškoma egzotiškų, daugelio dar neatrastų maršrutų, tokių, kuriais galėtum pasipuikuoti socialiniuose tinkluose ir Neringą šiai kategorijai tikrai galėtų būti priskirta. Vienintelė priežastis, kodėl čia sutinkama mažai lankytojų iš Indijos, informacijos stoka, bet manome, kad situacija po kelių metų pasikeis“ – susitikimo su Neringos savivaldybės meru Dariumi Jasaičiu metu kalbėjo svečiai, pabrėžę, kad Indijos piliečiams keliaujant oras nesvarbus.

Meras Darius Jasaitis svečius supažindino su planuojamais įgyvendinti projektais, kurių dėka prasiplės kurortinių paslaugų įvairovė Neringoje, atsakė į klausimus apie galimybę investuoti kurorte. Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro „Agila“ specialistai svečius iš Indijos supažindino su šio krašto istorija, gamtinėmis ir kultūrinėmis vertybėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių