Ant viaduko įrengė sienelę

Vieno geležinkelio viaduko, kuris driekiasi virš Manto gatvės, pusėje įrengta garsą slopinanti sienelė. Tokia pati bus sumontuota ir kitoje. Teigiama, kad darbų dar liko daug. Statinys bus remontuojamas visą vasarą.

Kapitalinis geležinkelio viaduko remontas startavo praėjusių metų rugpjūtį.

Buvo numatyta pakeisti statinio hidroizoliaciją, sumontuoti naujus turėklus, atnaujinti kelio konstrukcijas, įrengti garso slopinimo sieneles, kad miestiečiai būtų apsaugoti nuo triukšmo. Viena pastarųjų jau pastatyta.

Bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" filialo "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūra" direktorius Julius Mikšys patikino, kad darbų dar liko daug.

"Dabar vyksta paruošiamieji darbai, kad būtų galima pakloti hidroizoliaciją. Vėliau reikės atnaujinti kelius. Analogiški darbai bus atliekami ir kitoje viaduko pusėje. Čia taip pat atsiras garsą slopinanti sienutė", – sakė vadovas.

Planuojama, kad viaduko darbai vyks visą vasarą. Jie turėtų būti baigti rugpjūtį.

Viaduką remontuoja bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" antrinė įmonė "Geležinkelių projektavimas". Darbai atsieis 890 tūkst. eurų.

Pabrėžiama, kad geležinkelio viadukui reikėjo remonto. Statinio konstrukcijos buvo visiškai susidėvėjusios, praleido vandenį.

Prieš ketverius metus ant važiuojamosios dalies buvo nukritusi metalinė viaduko konstrukcija – vandens nutekėjimo latakas. Krisdamas jis kliudė du tuo metu po statiniu važiavusius automobilius ir juos smarkiai apgadino. Žmonės įvykio metu nenukentėjo. Jie atsipirko išgąsčiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rana

Rana portretas
Vakar pagavo paaugli su zolite, siandien pritvirtino plastmases gabala, o rytoj puls rusai. Kaimo lygio zurnalistika suka savo bizniuka...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių